Türkiye (Son Dakika) E-5'te tehlikeli yürüyüş!

E-5'te tehlikeli yürüyüş!

Paylaş
E-5'te tehlikeli yürüyüş!

E-5 Çobançeşme mevkiinde, 2 kadın ve bir çocuk, yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bir süre orta refüjde yürüyen 2 kadın ve kız çocuğu sürücülerin şaşkın bakışları arasında yolun karşısına geçti.

Bahçelievler E-5 Karayolu’nda Çobançeşme Köprüsü’nün hemen altında, orta refüjlerde görünen iki kadın ve 8-10 yaşlarındaki bir kız çocuğunun tehlikeli yolculuğu dikkat çekti. Orta refüje nasıl geçtikleri anlaşılamayan 3 kişi bir süre burada yürümeye devam etti.

Haberin Devamı

Orta refüjde elektrik trafosu tarafından yolları kesilen 3 kişi mecburen bariyerleri geçerek akan araç trafiğinin arasına daldı. Bir otobüs geçtiği sırada ezilmekten korkarak bariyerlere doğru eğilen kadın ve yanındaki kız çocuğu, biraz bekledikten sonra koşarak karşıya geçti. Diğer kadın ise yanlarından hızla geçen araçlardan korkarak bekleyişi sürdürdü.

Daha sonra yine harekete geçen kadın bir süre yürüdükten sonra araçların azaldığı bir anda karşıya geçti. Kendilerini görüntüleyen gazetecilere kızan kadın, çantasıyla yüzünü gizlemeye çalıştı.

DHA