Türkiye (Son Dakika) E-5'teki intikam cinayetinin katin zanlısının babası: İki evladımı da kaybettim

E-5'teki intikam cinayetinin katin zanlısının babası: İki evladımı da kaybettim

Paylaş
E-5'teki intikam cinayetinin katin zanlısının babası: İki evladımı da kaybettim

İstanbul’da E-5’teki intikam cinayetinin katil zanlısının babası Abdullah Arslan konuştu: Bir evladımı toprağa verdim, diğerini hapse gönderdim...

İstanbul'da 5 yıl önce kemikleri kırılarak ve bıçaklanarak öldürülen oyuncu ve model Halit Arslan cinayetinde rolü olduğu iddiasıyla bir süre cezaevinde kalan Emre Solan (35), oyuncunun ağabeyi tarafından önceki gün otomobilinde silahlı saldırıda öldürüldü. Cinayet silahıyla birlikte yakalanan katil zanlısı Mehmet Ali Arslan, "Ağabeyimi öldürdü. Ben de onu öldürdüm" dedi. Yaşanan bu intikam cinayetinin ardından bir evlatlarını toprağa veren diğerini cezaevine gönderen Arslan ailesi bir kez daha yıkıldı.

Haberin Devamı

Aile, yıllardır Halit Arslan'ın katil zanlıları ile birlikte görülen davalara gitmişti. Son olarak Emre Solan ve Yusuf Solan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılırken Mehmet K. de 6 yıl hapis cezası almıştı. Aile haksız tahrik indirimi alan katil zanlıları için isyan ederek, konuyu üst mahkemeye taşımıştı. Ancak geçen ay son şüpheli Emre Solan cezaevinden çıktı. Bunu öğrenen Mehmet Ali Arslan kardeşinin katilini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Baba Abdullah Arslan "Yaşadığımız acının tarifi yok. Aslında bir değil iki evladımı da kaybettim" dedi.

CİNAYETTEN GÜNLER ÖNCE

Önceki gün kardeşini öldürdüğü iddiasıyla 35 yaşındaki Emre Solan'ı öldüren Mehmet Ali Arslan cezaevine gönderildi. Arslan' ın son fotoğrafını kardeşinin mezarında babasıyla dua ederken çektirdiği ortaya çıktı. (Sabah)

Haberin Devamı