Magazin Ebru Gündeş Amerika'dan dönerken böyle görüntülendi

Ebru Gündeş Amerika'dan dönerken böyle görüntülendi

Paylaş
Ebru Gündeş Amerika'dan dönerken böyle görüntülendi

Türkiye günlerdir Amerika'da tutuklanan Rıza Sarraf'ı konuşuyor. Sarraf, 4 Nisan'da hakim karşısına çıkacak. Eşi Ebru Gündeş ise kızı Alara ile birlikte ABD'den döndü. Dönüşte yolcular Ebru Gündeş'i böyle görüntüledi

Rıza Sarraf, Amerika'ya eşi Ebru Gündeş ve kızı Alara ile gitmişti. Uçaktan iner inmez FBI tarafından gözaltına alındı. Saraf, kefaletle serbest kalma talebinde bulunurken şarkıcı Ebru Gündeş kızı Alara ile İstanbul'a döndü. Gündeş ve kızı THY uçağıyla saat 15.20'de Miami'den İstanbul'a döndü. Ünlü şarkıcı basın mensuplarına görünmemek için kızı ile birlikte Atatürk Havalimanı'nın Genel Havacılık Terminali'nden çıktı. Ancak Gündeş uçakta yolcular tarafından böyle görüntülendi.

Haberin Devamı

KARA PARA AKLAMA, DOLANDIRICILIK, İRAN YAPTIRIMLARINI DELME

Şarkıcı eşi Ebru Gündeş ve kızı ile ABD'ye giriş yapmak isterken, Miami Havalimanı'nda gözaltına alındıktan sonra, kara para aklama, dolandırıcılık ve İran'a uygulanan yaptırımları delme suçlamaları ile çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Rıza Sarraf'ın kefaletle serbest kalmak için girişimde bulunduğu belirtildi. New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bharara'nın ofisinden alınan bilgiye göre, Sarraf'ın 'kefaletle serbest bırakılma' talebi Miami Federal Mahkemesi tarafından 4 Nisan'da görüşülmeye başlanacak.