Magazin Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ayrılıyor mu? Yeşim Salkım açıkladı

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ayrılıyor mu? Yeşim Salkım açıkladı

Paylaş
Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ayrılıyor mu? Yeşim Salkım açıkladı

Kısa bir süre önce Ebru Gündeş hakkında bir iddia ortaya atılmış ve şarkıcının Kanlıca'daki yalısından ayrıldığı haberleri yapılmıştı. Lifetime kanalında Mehmet Coşkundeniz ve Seçkin Piriler ile Laf Bende Kalmasın programını sunan Yeşim Salkım konuyla ilgili açıklamalarda bulundu

İran'a yönelik uluslararası yaptırımları delmek ve Amerika bankalarına yönelik dolandırıcılıkla suçlanan ve 21 Mart 2016'dan beri New York'ta tutuklu olan Reza Zarrab'ın yargılandığı davada jüri seçiminin yapılacağı duruşmanın 27 Kasım'a, 27 Kasım'da yapılacağı açıklanan jürili duruşmanın ise 4 Aralık'a ertelendiği belirtilmişti.

Geçen günlerde Habertürk yazarı Sevilay Yılman tarafından şöyle bir iddia ortaya atıldı:

"19 Mart 2016'da Amerika'ya ailesi ile giden ve gider gitmez tutuklanan Reza Zarrab'ın gitme süreci bir plandı ve bu plan da şarkıcı eşi Ebru Gündeş tarafından biliniyordu."

Habertürk gazetesinden Tarkan Abdullahoğlu'nun cumartesi günü yazdığı haberde yer alan iddia ise şöyleydi:

"Geçen haftaya kadar yalıda oturan ve kızı Alara’yı sabahları buradan okula gönderen sanatçının, güvenlik endişesiyle daha korunaklı bir sitedeki evine geçti."


En sonuncu gelişme Ebru Gündeş’in eşi Reza’dan ayrılacağı şeklinde yorumlandı. Ebru Gündeş de sahne aldığı mekana alyansını takmadan çıkınca ikilinin ayrılık kararı aldığı iddiaları daha da çok güçlendi.




Ebru Gündeş, Kanlıca’daki yalıdan taşındı


YEŞİM SALKIM’DAN EBRU GÜNDEŞ AÇIKLAMASI


Ardı ardına yaşanan bu gelişmelerin ardından Laf Bende Kalmasın adlı magazin programında masaya yatırılan konuya Yeşim Salkım’dan net bir açıklama geldi. İşte o açıklama...

“Ebru Gündeş benim kız kardeşim gibidir, Cumartesi günü onunla birlikteydik ve konuşma fırsatım oldu. Kadınlar farklı yüzükler takarlar ve zaten Ebru sahnede aksesuar olarak da farklı yüzükler kullanan bir isim yani yüzüğünü çıkardı gibi bir durum yok, ayrıca Ebru Kanlıca’daki yalıdan da taşınmadı. Sadece hafta sonu için farklı bir yere geçti ve yalıya dönecek. Ebru böyle bir dönemde çocuğunun babası olan adamı bırakıp gidecek bir kadın değil."


Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'la ilgili flaş iddia


Reza Zarrab davasında jüri üyelerine Ebru Gündeş sorulacak

Haberin Devamı