Magazin Ebru Gündeş yeni yıla emniyette girdi

Ebru Gündeş yeni yıla emniyette girdi

Paylaş
Ebru Gündeş yeni yıla emniyette girdi

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş yılbaşı gecesi emniyete gidip ifade verdi

Gündeş ağabeyi ile birlikte yılbaşını Mali Poliste geçirdi.Gündeş ve ağabeyine yolsuzluk sorgusu yapıldığı öğrenildi. Gündeş, 17 Aralık operasyonunda gözaltına alınarak tutuklanan eşi Rıza Sarraf ile ilgili emniyetten gelen davet üzerine 31 Aralık gecesi gidip ifade verdi.

CEZAEVİ ZİYARETLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Milliyet'in haberine göre, 17 Aralık soruşturmasında tutuklanan Reza Zarrab’ı cezaevinde eşi şarkıcı Ebru Gündeş’in görüş günleri dışında sık sık ziyaret etmesi ve her gün 45 dakika görüşme izni aldığı yönündeki iddialar, tutuklu ve hükümlü yakınlarının tepkisini çekti.

'Araştırıp çemkirin'

Reza Zarrab’ın avukatı Şeyda Yıldırım ise Gündeş’in sık sık eşini cezaevinde ziyaret etmesiyle ilgili “Öyle her gün görüşmesi söz konusu değil. Ebru Gündeş ile bir haftada 2 kez gittik. Normal eş ziyaret günleri var. Salı günleri ona gidiyor. Onun dışında da 2 kez savcılıktan izin alarak gittik.

Görüşlerde kapalı olarak yapılıyor cam arkasından. İbrahim Tatlıses ise kendisi izin almış, biz orada tesadüfen karşılaştık. İnsanlar tuhaf tuhaf şeyler yazıyorlar. Üstelik Twitter’da beni de ekleyerek yazıyorlar. Bir araştırın, bir öğrenin de gerçeği ondan sonra çemkirin” dedi.

2

Haberin Devamı