Magazin Ebru Şancı eşini ti'ye aldı

Ebru Şancı eşini ti'ye aldı

Paylaş
Ebru Şancı eşini ti'ye aldı

Eski manken Ebru Şancı, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Bebeğine Kürşad Fırat adını veren Şancı, kendisine refakat eden eşinin uyuduğu anı, "Sanırsın bu doğurmuş, 11'den beri yatıyor" notuyla paylaştı.

Ebru Şancı-Alpaslan Öztürk çifti, üçüncü çocuklarını kucaklarına aldı. Doğum gününde oğlunu dünyaya getiren Şancı kendisine yardımcı olmak için hastanede kalan eşini, uyurken çekilmiş fotoğrafını paylaşarak ti'ye aldı.

Haberin Devamı

Doğum gününde üçüncü kez anne oldu

2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen Ebru Şancı, 2016'da ikiz kızları Mila ve Ceylin'i kucağına almıştı. Eski manken Ebru Şancı üçüncü kez annelik heyecanı yaşadı. 37 yaşına basan Ebru Şancı, doğum gününde bebeği Kürşad Fırat'ı dünyaya getirdi.

'Sanırsın bu doğurmuş'

Doğum sonrası hastanede kalan Ebru Şancı, kendisine refakatçilik eden eşinin uyurken çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Sabah karşı yaptığı paylaşımda Şancı, "Sanırsın bu doğurmuş; 11'den beri yatıyor. Yok aşkım sen yat dinlen yoruldun" diyerek eşiyle dalga geçti.

'En güzel doğum günü hediyesi'

Öte yandan doğumdan sonra oğluyla olan ilk fotoğrafını paylaşan Şancı, "En güzel doğum günü hediyesi. Hoş geldin oğlum" dedi. İkiz kızları olan aile, doğumdan sonra ilk kez kardeşlerini gören kızlarının iç ısıtan anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı