Magazin Ebru Yaşar: Sektördekiler açgözlü

Ebru Yaşar: Sektördekiler açgözlü

Paylaş
Ebru Yaşar: Sektördekiler açgözlü

Ebru Yaşar, sanat camiasındaki dostlukları, "Birbirimizi gördüğümüz yerde ‘Merhaba’ diyoruz ama sektördekilerde, gereksiz bir açgözlülük ve doyumsuzluk var" diyerek, eleştirdi

Ebru Yaşar, konuk olduğu ‘Serhat’la Kayıttayız’ programında sanat camiasındaki dostlukları eleştirdi. Şarkıcı, “Gördüğümüz yerde, ‘Merhaba’ diyoruz ama ilişkilerimiz bir çocukluk arkadaşınızla olduğu gibi olmuyor. Sektörde kişiler birbirlerinden üstün olsa bile, hep karşısındakini kıskanıyor ve kendisini mukayese ediyor. Gereksiz bir açgözlülük ve doyumsuzluk var” diye konuştu.

Haberin Devamı

'KÜÇÜKKEN ÇOK GÜZEL ORYANTAL OYNARDIM'

Necat Gülseven’le evlendikten sonra, ‘Çok para harcıyor’ algısı oluştuğunu belirten Ebru Yaşar, “İşime olduğu kısmı doğru ama onun dışında tutumlu bir insanım” dedi. Şarkıcı, “Hakkınızda hiç bilmediğimiz bir şey söyler misiniz?” sorusuna, “Küçükken çok güzel oryantal oynardım. Ailem bir ara o mesleği yapacağımı düşündü” cevabını verdi. İkiz bebekleri bulunan Ebru Yaşar, tekrar çocuk sahibi olacağını da belirtti.

Ebru Yaşar, eşiyle Diyarbakır’daki okulla ilgili, “Kimseden yardım almadan yaptırdık. Böyle umut veren bir işle, adımızı ölümsüzleştirdik” şeklinde konuştu.