Magazin Ece Uslu'nun korku dolu anları; peşini bırakmadı

Ece Uslu'nun korku dolu anları; peşini bırakmadı

Paylaş
Ece Uslu'nun korku dolu anları; peşini bırakmadı

Ünlü oyuncu Ece Uslu'nun hayatı son günlerde bir hayranı yüzünden kabusa döndü

Ece Uslu son günlerde kabus gibi olaylar yaşıyor. Uslu'nun sosyal medyadaki fotoğraflarına bir sosyal medya kullanıcısı tarafından tehdit ve hakaret içerikli yorumlar yazılmaya başladı. Uslu, söz konusu sosyal medya kullanıcısını engelledi. Bir müddet sonra Uslu, dizi çekimi için Gaziantep'e gitti. Sevgilisiyle birlikte bir otele yerleşen Uslu, aynı gün kendisini takip eden birini fark etti.

Otel merdivenlerinde Uslu'nun önünü kesen genç adam, "Beni tanımadın mı Ece?" dedi. Olay yerinden uzaklaşan Uslu, tekrar tedirginlik yaşamaya başladı. Aynı akşam ise Uslu'nun sevgilisiyle birlikte konakladığı odaya bir demet gül geldi. Ne olduğunu anlamaya çalışan Uslu, güllerin otelde konaklayan Halil isminde bir kişiden geldiğini öğrendi.

HUZUR BOZMA SUÇU İŞLEDİ


Olayın ardından İstanbul'a dönen Uslu, kendisini takip eden bu kişiyi tekrar evinin önünde görünce polise başvurdu. Uslu'nun şikayeti sonrası Halil Dağ hakkında, 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçu kapsamında dava açıldı. Üç yıla kadar hapsi istenen Halil Dağ, geçtiğimiz günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. İfadesinde, Ece Uslu'yla 'Zerda' isimli dizide çalıştıklarını, aralarında duygusal yakınlık olduğunu fakat Ece Uslu'nun kendisini affetmediğini, tek amacının ona gül göndererek özür dilemek ve kendisini affettirmek olduğunu anlattı. Onu son gördüğünde ise evine yakın olduğunu bilmediğini ve selam vermek için Uslu'yu görünce durduğunu savundu. Dava, ileri bir tarihe ertelendi. (Sabah)

Haberin Devamı