Magazin Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2018'de boy gösteren Ecem Karaağaç, istismar edildiğini iddia edip savcılığa başvurdu. Karaağaç'ı kandırıp istismar eden kişinin ise ‘Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın’ diye sözler sarf ettiği belirtliyor. Bu gelişme sonrası ise "Ecem Karaağaç kimdir?" sorusu bir kez daha gündeme geldi.

Göz6 programı ile adını duyurup Survivor 2018'e katılan ve ilk haftalarda elenen Ecem Karaağaç, Survivor yarışması öncesi ‘Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın’ diyerek kendisini defalarca istismar eden kişiyi savcılığa şikayet etti. Ecem Karaağaç bu gelişmenin ardından magazin dünyasının gündemine otururken hakkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Ecem Karaağaç 14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor'a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6'nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir. Aile bağları oldukça kuvvetli görünen Ecem Karaağaç’ın annesi Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç’tır.