Kayseri Eczacı Cem Seyhan 112 Acil İstasyonu açıldı

Eczacı Cem Seyhan 112 Acil İstasyonu açıldı

Paylaş
Eczacı Cem Seyhan 112 Acil İstasyonu açıldı

Eczacı Cem Seyhan 112 Acil İstasyonu açıldı

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çocuk Kütüphanesi ile Müzik Okulu’nun temeli atılırken, belediye ve hayırsever işbirliğiyle yapımı tamamlanan Eczacı Cem Seyhan 112 Acil İstasyonu’nun da açılışı yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, törende yaptığı konuşmada, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle anlamlı, önemli ve bir o kadar da manevi önemi göz ardı edilmeyecek hizmetlerle vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Pandemi dönemini yaşıyoruz, Cenab-ı Allah daha ağır tablolardan bizleri korusun, normalleşme sürecimizin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlasın diye temennide bulunuyorum. Pandemi ile mücadelede önlemler bağlamında gerekli çalışmaları yaparken, aşı konusunda olmazsa olmaz olarak belirten, dördüncü aşısını yaptırmış bir doktor başkan olarak ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, Kayseri’de her hafta açılış ve temel atma törenlerine katıldıklarını belirterek, “Toplanmamıza vesile olan Cem Seyhan ağabeyimize Allah rahmet eylesin, geride kalan gözü yaşlı ailesine iç ferahlığı versin. Değerli belediye başkanımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Merhum hayırsever Cem Seyhan’ın oğlu Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Dr. Avni Uygar Seyhan da, “7 Ekim 2020’de babamızı Hakk’ın rahmetine uğurladık. 41 yıllık meslek hayatımda kendisinden öğrendiğimiz şey doğruluk, ahlaki değerlere sahip çıkmak, vatandaşa yardımcı olabilmek adına hak yolunda yürümekti. Bu değerli istasyonu bize kazandırmada vesile olan herkese şükranlarımızı sunuyorum. Burası var olduğu sürece herkesin elini tutacak, herkese yaşam kaynağı olacak bir istasyon” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı