Spor Eczacıbaşı VitrA CEV Kupası'nda şampiyon oldu

Eczacıbaşı VitrA CEV Kupası'nda şampiyon oldu

Paylaş
Eczacıbaşı VitrA CEV Kupası'nda şampiyon oldu

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası'nda Belarus temsilcisi Minchanka karşısında set vermeden galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti

Ligde ve Avrupa'da bu sezon ortaya koyduğu performansla fırtınalar estiren Eczacıbaşı VitrA, CEV Kupası'nın sahibi oldu.

SET VERMEDEN ŞAMPİYON


Eczacıbaşı VitrA, CEV Kupası final rövanş mücadelesinde rakibi Minchanka Minsk karşısında ilk seti 25-17, ikinci seti 25-17 ve üçüncü seti de 25 - 17 kazanarak, 3-0'la şampiyonluğunu ilan etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kadınlar CEV Kupası finalinde Belarus’un Minchanka Minsk takımını saf dışı bırakarak kupaya uzanan Eczacıbaşı VitrA’yı tebrik etti.



BAKAN BAK TEBRİK ETTİ

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

Voleybol Kadınlar CEV Kupası final serisinde Belarus ekibi Minchanka’yı yenerek şampiyonluğa ulaşan Eczacıbaşı VitrA’yı kutluyorum.

Türk voleybolunun ekol kulüplerinden olan Eczacıbaşı VitrA’da bu büyük başarıya imza atan oyuncuları, teknik ekibi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Eczacıbaşı VitrA’nın uluslararası organizasyonlarda kazandığı bu değerli şampiyonlukları, gelecek yıllarda da sık sık tekrarlanmasını ümit ediyorum.

Haberin Devamı