Gündem 'Edeb Yahu' timi işbaşında!

'Edeb Yahu' timi işbaşında!

Paylaş
'Edeb Yahu' timi işbaşında!

Üsküdar kuaför dükkanının camlarındaki kadın fotoğraflarının üzerine sprey boyayla 'Edeb Yahu' yazdılar

Kadın kuaförü Fatoş Cucu (42) bu sabah Üsküdar'daki işyerine geldiğinde camlardaki kadın fotoğraflarının üzerine sprey boya ile "Edeb Yahu" yazıldığını gördü. Cucu, polisi arayıp bilgi verdi.

Karşılaştığı manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirten Fatoş Cucu duruma tepki gösterdi. Daha önce de camlardaki fotoğraflarla ile ilgili şikayet olduğunu belirten Cucu, "Bizim resimlerimiz kanunun verdiği standartlar içerisinde. Hiçbirisi kanuna aykırı değil. Resimlerden birisi hakkında şikayet olmuş belediye görevlileri gelerek baktılar, resimin belirlenen kurallara uygun olduğunu söylediler" diye konuştu

Haberin Devamı

AÇILIŞI ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI YAPMIŞ

30 yıldır Üsküdar'da yaşadığını söyleyen Fatoş Cucu, 2 yıl önce başka bir sokaktan taşınıp buraya geldiğini ve dükkanın açılışını Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın yaptığını söyledi. Fatoş Cucu olayın bir provokasyon olabilme ihtimaliyle ilgili soruya ise, "Provokasyon olsa başka birinin dükkanına neden bir şey yapmadılar" diye konuştu.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

BENZER OLAYLAR OLMUŞTU

Daha öncede İstanbul ve Ankara'da benzer olaylar meydana gelmişti. Yine kadın fotoğrafları bulunan afişlerin üzerine sprey boya ile "Edeb Yahu" yazılmıştı.

Ramazan ALMAÇAYIR İSTANBUL DHA