Edirne Edirne İl Genel Meclisi’nde gündem 'seçim'

Edirne İl Genel Meclisi’nde gündem 'seçim'

Paylaş
Edirne İl Genel Meclisi’nde gündem 'seçim'

Edirne İl Genel Meclisi’nde gündem 'seçim'

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’de İl Genel Meclisi'nin Ocak ayı ikinci toplantısında, Denetim Komisyonu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimleri gerçekleştirildi.

İl Genel Meclis toplantı salonunda Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2020 yılı Denetim Komisyonu Heyeti ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı. İşaret usülü yapılan oylamada Mütevelli Heyeti'ne merkez ve ilçelerden üyeler seçilirken, denetim komisyonu seçimleri ise gizli oy açık tasnif şeklinde yapıldı. Denetim Komisyonu'na CHP'den 3 ve Ak Parti'den 2 olmak üzere toplam 5 kişi seçildi.

Yapılan seçimlerde meclisin oy birliğiyle İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu'na, Erdinç Can (CHP), Çiğdem Gegeoğlu (CHP), Kutay Özköse (CHP), Melek Uzgör (Ak Parti) ve Ahmet Demircan (Ak Parti) seçildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimlerinde ise Edirne Merkez ve ilçeleri için ayrı ayrı oylama yapıldı. Buna göre, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti merkez ve ilçelerde şu şekilde oluştu;

Edirne merkez: Mehmet Barlas Omurtay ve Selma Oluçay

Keşan: Şenay Bayır ve Vedat Koyuncu

Uzunköprü: Metin Evrensel ve Mecit Altıok

Lalapaşa: Şenol Hepgül, Rasi Geridönmez ve Talip İmrak

Havsa: Mehmet Vurmaz ve Adem Yenici

İpsala: Ali Tetik ve Recep Erköy

Süloğlu: Mehmet Kara ve Recai Mutlu

Meriç: Hilmi Sevinsel ve Nazif Öztürk

Enez: Mustafa Çavuş ve Kamurran Çelik

Haberin Devamı