Edremit Edremit’in Hamidiye Mahallesi yolları asfaltlanıyor

Edremit’in Hamidiye Mahallesi yolları asfaltlanıyor

Paylaş
Edremit’in Hamidiye Mahallesi yolları asfaltlanıyor

Edremit’in Hamidiye Mahallesi yolları asfaltlanıyor

BALIKESİR’in Edremit Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’nde 10 yıl aradan sonra asfaltlama çalışmalarına başladı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla Fen İşleri tarafından mahalledeki 5 sokak baştan sona yenileniyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ilçenin sorunlarının çözümü için ekipleri seferber ettiklerini söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe merkezindeki Hamidiye Mahallesi’nde bozulan ve yıpranan yollar, 10 yıl sonra yenilenmeye başlandı. Çalışmalar kapsamında mahalledeki 682, 684, 685, 686, 687 numaralı sokaklar sıcak asfalt kaplaması ile baştan sona yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla yağmur suyu drenaj hatları döşenen sokaklar, 5 bin metre kare sıcak asfalt kaplanarak, yeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sorunları ortadan kaldırmak için göreve geldiklerini belirterek, “İlçemizdeki sorunları tespit edip hızla çözüme kavuşturmak için kolları sıvadık. Fen İşlerimiz tarafından Hamidiye Mahallemizdeki sokaklarımızı kış koşulları gelmeden çamurdan kurtarıyoruz. Şehir merkezinden en kenardaki sokaklara kadar Edremitimiz’in dört bir köşesinde ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor” dedi.

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı