Magazin Edremit’te Yusuf Güney coşkusu

Edremit’te Yusuf Güney coşkusu

Paylaş
Edremit’te Yusuf Güney coşkusu

Van’ın Edremit Belediyesinin düzenlemiş olduğu Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren sanatçı Yusuf Güney, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Edremit Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında sanatçı Yusuf Güney, sevilen şarkılarını Vanlılar için seslendirdi. 20 bin kişi kapasiteli Edremit Kent Meydanı’nı tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edip, güzel bir Ramazan akşamı yaşamanın keyfini çıkardılar. Güney, okuduğu ilahilerle de alanı dolduranlara unutulmayacak bir müzik ziyafeti verdi. Ramazan’ı tüm güzellikleriyle yaşatmaya devam eden Edremit Belediyesi, etkinlikleriyle büyük takdir topluyor. Vatandaşlar, Ramazan'da kent meydanında iftar sonrası gece boyunca devam eden etkinliklerle zaman geçiriyor.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Külliyedeki kabulüne katılmak üzere Ankara’da bulunan Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli de, konsere video konferans yöntemiyle bağlantı yaptı. Muhteşem bir toplulukla beraber olamamanın üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Çiçekli, “Edremit Kent Meydanı’nda, Edremit sahil bandında ve tarihi Edremit bahçelerinin altında bu kadim kentte yaptığımız Ramazan etkinliklerinde, sizin oradaki heyecanınızı ve mutluluğunuzu Ankara’dan hissediyor ve paylaşıyoruz. Sizleri çok seviyor, birliğimiz ve beraberliğimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Ramazan Edremit’te güzel” dedi.

Atıf Çiçekli, sanatçı Yusuf Güney’i de yeniden ilçede ağırlayacaklarını belirterek herkese iyi eğlenceler diledi.

Haberin Devamı

Yapılan canlı bağlantının ardından konser gecenin geç saatlerine kadar devam etti.