Magazin Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay'ın barış yemeği

Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay'ın barış yemeği

Paylaş
Edvina Sponza ile İbrahim Kutluay'ın barış yemeği

Şiddet iddiasıyla mahkemelik olan Edvina Sponza ve İbrahim Kutluay arasında sular duruldu. Sponza, hakkında uzaklaştırma kararı aldığı eski sevgilisiyle önceki akşam yemeğe çıktı.

Edvina Sponza birkaç hafta önce kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle İbrahim Kutluay’dan şikayetçi olmuş ve uzaklaştırma kararı aldırmıştı. İki eski sevgili arasında soğuk rüzgarlar eserken, Sponza büyük bir acı yaşadı; babasını kaybetti. İzmir’de yapılan cenaze törenine hakkında uzaklaştırma kararı olmasına rağmen Kutluay da katıldı. Ve eski basketbolcunun attığı bu adım, ikiliyi yeniden yakınlaştırdı.

Haberin Devamı

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza önceki akşam baş başa yemeğe çıktı. Etiler’deki Dükkan Burger adlı mekana giden ikili, iddiaya göre ilişkilerine yeni bir şans tanımaya karar verdi. Birlikte görüntülenmek istemeyen çift, gecenin sonunda mekanı ayrı ayrı terk etti. Edvina Sponza kendisi için çağrılan taksiye binerken yüzünü gizledi. Aracının kapıya kadar yanaştırılmasını isteyen İbrahim Kutluay da soruları yanıtsız bıraktı.

Sayit Durmaz - Hürriyet