Spor Efes'e evinde darbe

Efes'e evinde darbe

Paylaş
Efes'e evinde darbe

Turkish Airlines Euroleague'de C Grubu'ndaki temsilcimiz Anadolu Efes, evinde ağırladığı Caja Laboral'e 76-91 mağlup oldu

Karşılaşmaya hücumda Sasha Vujacic'in sayılarıyla başlayan Anadolu Efes, kenardan gelerek takımın temposunu bir anda yükselten Sinan Güler'in de katkısıyla skor üstünlüğünü ele geçirdi. Çeyreğin sonlarına doğru Carlos Cabezas ile karşılık veren Caja Laboral ise öne geçerek ilk çeyreği 19-21'lik üstünlükle tamamladı.

Haberin Devamı

İkinci periyotta hücum ribaundlarından bulduğu ikinci şans sayılarıyla üstünlüğünü koruyan İspanyol ekip, özellikle Maciej Lampe'nin isabetleriyle soyunma odasına 34-38'lik skor avantajıyla girdi. Üçüncü çeyreğin başında ise içeriden yine Lampe'yle dışarıdan da Thomas Heurtel'ın art arda bulduğu basketlerle hızlı başlayan konuk takım, 25. dakikada farkı çift hanelere çıkardı (41-53).

Molanın ardından skor sıkıntısını Semih Erden ve Sasha Vujacic ile aşan temsilcimiz, final periyoduna 59-65 geride girdi. Son çeyrekte Thomas Heurtel'ın tamamen kontrolü eline almasıyla aradaki farkı koruyan Caja Laboral, mücadeleden 76-91 galip ayrıldı.

AA