Spor Efsane'ye son veda Dolmabahçe'de

Efsane'ye son veda Dolmabahçe'de

Paylaş
Efsane'ye son veda Dolmabahçe'de

Süleyman Seba'nın cenaze töreni bugün saat 12.00'de ilk golünü attığı dünün İnönü, bugünün Vodafone Arena'sında yapılacak...

Vefat eden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın cenazesi bugün İstanbul’da toprağa verilecek. Seba için, inşaatı devam eden Vodafone Arena’da tören yapılacak. Daha önce saat 11.00’de düzenleneceği açıklanan törenin yoğun katılım nedeniyle 12.00’ye alındığı açıklandı.Efsane Başkan’ın naaşı, Dolmabahçe’deki Bezmialem Valide Sultan Camisi’nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedilecek. Öte yandan, Beşiktaş Kulübü’nün Akaretler’deki binasının girişine Seba’nın fotoğrafının bulunduğu dev bir poster asıldı.

Erdoğan da bekleniyor

Haberin Devamı

Seba’nın cenaze törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katılmaya hazırlandığı öğreinldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve bazı bakanlarında bugün Dolmabahçe’de olacağı öğrenildi. Bu arada bir süre önce Akaretler’deki Süleyman Seba heykelini açan eski CHP lideri ve milletvekili Deniz Baykal cenazeye kalabalık grupla geleceğini bildirdi. Hakan Atalay ile görüşen Baykal’ın cenazeye Hikmet Çetin, Ünal Erkan ve Latif Ayaz ile geleceği kaydedildi. Törene Mehmet Ağar, Mahmut Yeşil’in yanısıra bir çok siyasetçinin de katılması bekleniyor.

Yöneticileri de orada olacak

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba döneminde yöneticilik yapan Cemil Kazancı, Ferhat Özgen, Sefa Dinçer, İhsan Kalkavan, Turgay Ciner, Zafer Yıldırım, Ahmet Hamoğlu, İbrahim Polat, Bahattin Beyoğlu ile çok sayıda kongre üyesi de bugünkü cenaze töreninde yerini alacak.

GORDON MILNE DE CENAZE İÇİN GELDİ

Süleyman Seba’nın 16 yıllık iktidarı döneminde 6.5 yıl çalışan ve siyah beyazlı camiaya 3 şampiyonluk yaşatan efsane teknik adam Gordon Milne, dün gece İstanbul’a geldi. Bugün yapılacak cenaze törenine katılacak olan Milne, daha sonra İngiltere’ye dönecek.

Haberin Devamı