Kültür - Sanat Ege Çubukçu ve Güliz Ayla'dan yeni klip
Paylaş
Ege Çubukçu ve Güliz Ayla'dan yeni klip

Rapçi Ege Çubukçu ve pop müziğin sevilen ismi Güliz Ayla, Mıknatıs şarkısı için video klip çekti. İkili, şarkının yapım aşamasında hiç yan yana gelmedi ve sadece Facetime üzerinden haberleşti

“Hey DJ”, “Yaz Geldi” gibi unutulmayan hit parçaların mimarı, rap müzisyenliğinin yanı sıra, başarılı prodüktörlüğüyle de dikkatleri üzerine çeken Ege Çubukçu’nun, Türk Pop müziğinin başarılı söz yazarı ve sanatçısı Güliz Ayla ile yan yana gelmeden sadece ‘Facetime’da görüşerek hazırladıkları Mıknatıs, Basemode Records & Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Haberin Devamı

Kısa film tadında video klip

Şimdi ise şarkının Melih Kundakçıoğlu yönetmenliğinde çekilen video klibi Basemode Records YouTube kanalında yerini aldı.

Söz ve bestesi Ege Çubukçu & Güliz Ayla ortaklığında, düzenlemeleri ise Ege Çubukçu’ya ait olan yeni şarkıMıknatıs”ın 'mix – mastering'i ise David Pettit tarafından yapıldı.

Rap ve pop müziğin başarılı iki temsilcisini aynı yolda buluşturan Mıknatıs, kısa film tadındaki eğlenceli klibiyle, izleyenleri romantik bir yolculuğa çıkarmaya hazır.