Spor Egemen noktayı Fener'de koyacak

Egemen noktayı Fener'de koyacak

Paylaş
Egemen noktayı Fener'de koyacak

Fenerbahçe'de kalmayı çok isteyen 32 yaşındaki Egemen Korkmaz, iki sezon daha Sarı-Lacivertli formayı giymeyi ve ardından da profesyonel futbol kariyerini sonlandırmayı planlıyor

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Egemen Korkmaz, sözleşmesi bitmesine rağmen başka kulüplerle temasa geçmedi ve futbol kariyerine Fenerbahçe’de koymayı kafasına koydu. 32 yaşındaki stoperin, iki yıl daha futbol oynayıp, son noktayı Sarı-Lacivertli kulüpte koymak istediği bildirildi.

Önümüzdeki günlerde yönetimle bir görüşme yapacak olan Egemen’in, son dönemlerini Fenerbahçe’de geçirme talebini masaya koyacağı ifade edildi. Tecrübeli savunma oyuncusunun, bu konuda olumlu bir yanıt alması halinde ise para konusunda hiçbir sıkıntı yaratmadan imzayı atacağı ifade edildi. Özellikle yönetimin, Egemen’in savaşcı kimliği sebebiyle iyi bir alternatif olarak takımda kalması yönünde bir düşünceye sahip olduğu konuşuluyor.

‘Benim için büyük gurur’

Yeni teknik direktörün göreve gelmesi sonrasında da Egemen’in geleceğinin netleşmesi bekleniyor. Deneyimli stoperin de yakın çevresine, “Fenerbahçe’de oynamak büyük bir gurur. Şanssız sakatlıklar yaşadığım için fazla oynayamadım. Ancak önümüzdeki sezon burada kalıp, görev verildiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum” dediği bildirildi.

Haberin Devamı