Eğirdir Eğirdir Gölü'nde özel tekne turları

Eğirdir Gölü'nde özel tekne turları

Paylaş
Eğirdir Gölü'nde özel tekne turları

Eğirdir Gölü'nde özel tekne turları

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - EĞİRDİR Gölü'nü görmeye gelen yerli ve yabancı tatilciler, burada bulunan teknelerle de gölde gezinti yapma imkanı buluyor.
Türkiye'nin ikinci en büyük tatlı su gölü ve doğal içme suyu havzası olan Eğirdir Gölü, bölgeyi gezmeye gelenlerin en çok ziyaret ettiği noktaların başında yer alıyor. Eğirdir Gölü'nü görmeye gelenler için de teknelerle özel geziler düzenleniyor. Liman ve Ada yolu mevkiinde bulunan teknelere binen yerli ve yabancı tatilciler, gölün eşsiz güzelliğini bir de su yüzeyinden görme imkanı buluyor.
Gölde gezi yaptıran teknecileri ziyaret eden Belediye Başkanı Veli Gök, "İlçemiz Göller Bölgesi'nin incisi, özellikle gölüyle özdeşleşmiş bir ilçe. Çok güzel içme suyu havzası olan gölümüzde tekne turu kültürünün gelişmesi için tüm bu işi yapan arkadaşlarımızla beraber Eğirdir'e gelen misafirlerimizin daha hoşça vakit geçirebilmeleri için zaman zaman sudan coğrafyayı izlemelerine imkan sağlamak için tekne turu yapmaları ve daha hoşça vakit geçirebilmeleri konusunda tüm arkadaşlarımız sezona hazır. Biz istiyoruz ki ilçemize gelen tüm misafirlerimiz bütün doğal güzellikleri gezdikten sona bir de sudan coğrafyayı izlesinler, daha hoşça vakit geçirsinler. Biz de yerel idare olarak bu sektörün ilçemizde gelişmesi daha ivme kazanması için her zaman bu işi yapan arkadaşlarımızın yanındayız. Bize düşen bir görev olduğunda desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
Teknecilerden Mehmet Coşar da "Bizim burada bir temsil görevimiz var, ilçemizi tanıtıyoruz. Gelen misafirlerimizle sürekli diyalog halindeyiz. İlçemizin gelişmesi adına biz de burada bir emek, çaba sarf ediyoruz. Bundan sonra inşallah hep birlikte el ele vererek çok daha güzel ilçemizi iyi yerlere taşımak adına biz de gayret göstereceğiz. Gelen misafirlerimiz buradan memnun kalıyor. Havasının temiz olması, böyle tekne turlarının olması onları daha çok cezbediyor. Burada böyle bir şeyin olduğunu daha önce hiç fark etmemişler ama teknelerimiz çoğaldıkça, gezilerimiz geliştikçe onlar da çok memnun kalıyor. Gittikleri yerlerde, gerek sosyal medya aracılığıyla olsun, gerekse ikili ilişkilerde çok güzel tanıtımlar yapıyorlar ilçemiz adına çok da memnun kalıyorlar. Fiyatlarımız çok uygun, Marmaris, Bodrum gibi çok yüksek fiyatlarda değil. Yaklaşık yarım saatlik tur, havanın durumu, iklim şartları tabii sezonumuzda oralar gibi çok uzun değil 3 aylık bir sezon. Bu kadar zamanda biz de elimizden geldiğince ilçemizi tanıtıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı