Eğirdir Eğirdir'de kaza: 1 yaralı

Eğirdir'de kaza: 1 yaralı

Paylaş
Eğirdir'de kaza: 1 yaralı

Eğirdir'de kaza: 1 yaralı

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde hafif ticari aracın takla attığı kazada bir kişi yaralandı. Yaralıya yardım içen duran cipe kontrolden çıkan otomobilin çarpması sonucu ise ikinci bir kaza daha yaşandı.
Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Eğirdir Miskinler yokuşunda meydana geldi. Ünal Yıldız idaresindeki 42 GJ 292 plakalı hafif ticari araç yağışlı havanın ve ıslak zeminin de etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Taklalar atarak askeri bölgenin duvarına çarpan hafif ticari araçta bulunan Ünal Yıldız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, babası İsmail Yıldız ise yaralandı.
Kaza yapan aracın arkasında 32 AR 444 plakalı ciple seyreden Durmuş Ali Avşar, hemen aracını durdurup yaralıların yardımına koştu. Bu sırada Isparta'dan Eğirdir istikametine seyir halindeki Şerife Yeşiltepe idaresindeki 32 ABZ 764 plakalı otomobil ise yardım için duran Durmuş Ali Avşar'ın park halindeki cipine arkadan çarparak yoldan çıktı. Araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık, polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Gelen ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Yıldız tedaviye alındı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı