Eğitim - Kariyer AÖF sınav giriş yeri sorgulama! Açık Öğretim Fakültesi 2022 sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır?

AÖF sınav giriş yeri sorgulama! Açık Öğretim Fakültesi 2022 sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır?

Paylaş
AÖF sınav giriş yeri sorgulama! Açık Öğretim Fakültesi 2022 sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır?

AÖF sınav giriş yeri sorgulama ekranı öğrencilerin erişimine açıldı. 2-3 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 2022 Açık Öğretim Fakültesi sınavları için son hazırlıklar tamamlanırken, öğrenciler, sınav giriş belgelerini alıyor…

AÖF bahar dönemi sınavları için geri sayım başladı. Kurum tarafından yapılan açıklama ile Nisan ayının başında gerçekleşecek sınavlar için sınav yerleri belli olurken, sınav giriş belgeleri de üniversitesinin internet adresi üzerinden alınmaya başlandı. Peki, Açık Öğretim Fakültesi 2022 sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır? İşte, AÖF sınav giriş yeri sorgulama ekranı…

Haberin Devamı

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ 2022 SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Açık Öğretim Fakültesi 2022 sınav giriş belgeleri "https://giris.anadolu.edu.tr/" internet adresinden alınabiliyor. T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile sisteme giriş yapan öğrenciler, sınav giriş yerlerini öğreniyor ve sınav giriş belgelerini alabiliyor.

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

AÖF SINAV TARİHLERİ

  • AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 02- 03 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak.
  • AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 21- 22 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak.
  • AÖF Yaz Okulu Sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

AÖF SINAVLARI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK, KAÇTA BİTECEK?

Sınavlar sabah saat 9.30'da, öğleden sonra saat 14.00'da başlıyor. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30’ar dakika sınav süresi verilecek?

SINAVA GİRERKEN HANGİ BELGELER GEREKLİ?

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Haberin Devamı