Eğitim - Kariyer AÖF sınav sonuçları giriş ekranı! 2022 AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Açıköğretim bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav sonuçları giriş ekranı! 2022 AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Açıköğretim bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Paylaş
AÖF sınav sonuçları giriş ekranı! 2022 AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Açıköğretim bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav sonuçları giriş ekranı, 2-3 Nisan tarihlerinde Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınavına katılan öğrenciler tarafından sık sık ziyaret ediliyor. Geçtiğimiz dönelerde AÖF sınav sonuçları sınavdan sonraki 15 gün içinde açıklanmıştı. Peki, Açıköğretim bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar…

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Eğitimine Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde devam eden binlerce öğrenci geçtiğimiz hafta sonu bahar dönemi sınavlarına katılım sağladı. Fakülteden yapılan açıklamaya göre öğrenciler AÖF sınav sonuçları giriş ekranı üzerinden sınav sonuçlarına ulaşabilecekler. Peki, 2022 AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Açıköğretim bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanır? İşte AÖF sınav sonuçları giriş ekranı ve diğer ayrıntılar…

Haberin Devamı

2022 AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

2022 AÖF sınav sonuçları 8 Nisan Cuma günü itibariyle henüz açıklanmadı.

AÇIKÖĞRETİM BAHAR DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Açıköğretim bahar dönemi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir açıklama bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz dönemlerde AÖF sınavları sınavdan sonraki 15 gün içinde açıklanmıştı. Açıköğretim bahar dönemi sınavlarının 2-3 Nisan tarihlerinde gerçekleştiği göz önüne alındığında sınav sonuçlarının önümüzdeki haftadan sonra açıklanması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

2022 AÖF SINAV TAKVİMİ

  • AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 02- 03 Nisan 2022
  • AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 21- 22 Mayıs 2022
  • AÖF Yaz Okulu Sınavı 13 Ağustos 2022

AÖF’DE DERS GEÇME NOTU KAÇ?

AÖF'de ders geçme notu 35 puan olarak belirlenmiştir. 35 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir.

FF olan derslerin mutlaka tekrarının yapılması gerekir. Eğer ders notu 30 puandan fazlaysa, çan eğrisine girerek harf notu alacak ve adayın tüm sınavlarından aldığı genel ortalamaya göre doğrudan ya da koşullu geçmiş olacaktır.

Haberin Devamı