Eğitim - Kariyer AUZEF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? 2022 AUZEF final sonuçları ne zaman açıklanır?

AUZEF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? 2022 AUZEF final sonuçları ne zaman açıklanır?

Paylaş
AUZEF sınav soru ve cevapları açıklandı mı? 2022 AUZEF final sonuçları ne zaman açıklanır?

AUZEF sınav soru ve cevapları için meraklı bekleyiş başladı. 2022 AUZEF final sınavı 4 Haziran Cumartesi ve 5 Haziran Pazar günü binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşiyor. Öğrenciler sınav sonuçlarına göre telafi sınavı veya üç ders sınavına katılıp katılmayacaklarını öğrenecekler. Peki, AUZEF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? İşte 2022 AUZEF final soru kitapçıkları hakkında detaylar…

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bahar dönemi final sınavları bu hafta sonu gerçekleşiyor. Sınavların ilk oturumları 4 Haziran Cumartesi sabah saatlerinde yapıldı. Sınavdan çıkan öğrenciler ise AUZEF sınav soru ve cevapları hakkında internette araştırma yapıyor…

Haberin Devamı

AUZEF SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

AUZEF sınav soru ve cevapları henüz açıklanmadı.

AUZEF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AUZEF bahar dönemi final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin İstanbul Üniversitesi’nden henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak 16-17 Nisan’da gerçekleşen vize sınavı sonuçlarının 27 Nisan tarihinde açıklandığı göz önüne alındığında, 4-5 Haziran’da gerçekleşen final sınav sonuçlarının da 15 Haziran’dan sonra açıklanması bekleniyor.

AUZEF TELAFİ SINAVLARI NE ZAMAN?

Final sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından derslerinde başarılı olamayan öğrencilerin katıldığı AUZEF telafi sınavı 2-3 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenecek.

2022 AUZEF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

Mezun olabilmek için sadece 3 veya daha az dersi kalan öğrencilere özel düzenlenen AUZEF 3 ders sınavı bu yıl 24 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

AUZEF MEZUNİYET ŞARTLARI NELERDİR?

AUZEF’ten mezun olmak isteyen bir öğrencinin aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

Tüm dönemlerine ait zorunlu derslerini almış, olması

FF harf notuna sahip olmaması.

En az 2.00 ortalamaya sahip olması.

Tamamlamaları gereken AKTS miktarını tamamlamış veya aşmış olması.