Eğitim - Kariyer Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanı ayrıntıları! GSB temizlik işçisi alımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanı ayrıntıları! GSB temizlik işçisi alımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılacak?

Paylaş
Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanı ayrıntıları! GSB temizlik işçisi alımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanı ile ilgili ayrıntılar iş arayışında bulunan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bakan Muharrem Kasapoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada GSB bünyesinde istihdam edilmek üzere 1017 temizlik işçisi alımı yapılacağını duyurmuştu. Başvurular 8 Ağustos 2022 tarihi itibariyle başladı. Peki, GSB temizlik işçisi alımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılacak? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanı ayrıntıları…

Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanı, temizlik işçisi alımı başvurularının 8 Ağustos’ta başlamasıyla vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Hem dijital olarak hem de telefon ile İŞKUR üzerinden yapılan başvurular 12 Ağustos Cuma günü itibariyle son bulacak. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı iş ilanı ayrıntıları…

Haberin Devamı

GSB TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN VE NEREDEN YAPILACAK?

GSB temizlik işçisi alımı başvuruları 8-12 Ağustos 2022 tarihleri arasında "esube.iskur.gov.tr" internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden yapılabilecek.

esube.iskur.gov.tr internet adresine erişim sağlayan adaylar burada İŞKUR’un “İş arayan” bölümü üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile ya da e-devlet üzerinden giriş seçeneğini tercih ederek siteme giriş yaparak Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik işçisi alımı için başvuruda bulunabilecek.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun verdiği 1017 işçi alımı için kadro dağılımı şu şekilde olacak:

767 sürekli temizlik işçisi,

144 engelli sürekli temizlik işçisi,

106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi

Haberin Devamı

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruların 12 Temmuz’da tamamlanmasının ardından kura çekimi 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek. Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek.

Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığınca belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihleri "www.gsb.gov.tr" internet sitesinden ilan edilecek.