Eğitim - Kariyer Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik işçisi alımı başvuru tarihleri 2022! GSB personel alımı başvuruları nereden yapılacak, şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik işçisi alımı başvuru tarihleri 2022! GSB personel alımı başvuruları nereden yapılacak, şartları neler?

Paylaş
Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik işçisi alımı başvuru tarihleri 2022! GSB personel alımı başvuruları nereden yapılacak, şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik işçisi alımı başvuru tarihleri açıklandı. Bakan Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklama 1017 kişilik personel alımı yapacaklarını duyurmuştu. GSB personel alımı başvurularına ilişkin ayrıntılar ise iş arayışında bulunan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte 2022 Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik işçisi alımına dair detaylar…

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 767 sürekli temizlik işçisi, 144 engelli sürekli temizlik işçisi, 106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi alımı yapılacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar kura çekimine katılacak. Başvurular ve kura çekimi ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek. Kuradan ismi çıkan adaylar sözlü sınava tabii tutulacak. İşte GSB personel alımı başvurularına ilişkin ayrıntılar…

Haberin Devamı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı için başvurular 8 Ağustos -12 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik işçisi alımı için başvurular "esube.iskur.gov.tr" internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecek.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Başvuruların 12 Temmuz’da tamamlanmasının ardından kura çekimi 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek. Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek.

Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığınca belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihleri "www.gsb.gov.tr" internet sitesinden ilan edilecek.

Haberin Devamı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun verdiği 1017 işçi alımı için kadro dağılımı şu şekilde olacak:

767 sürekli temizlik işçisi,

144 engelli sürekli temizlik işçisi,

106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi