Eğitim - Kariyer Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi olacak? MEB öğretmen seminerleri ne zaman başlayacak? Kaç gün sürecek?

Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi olacak? MEB öğretmen seminerleri ne zaman başlayacak? Kaç gün sürecek?

Paylaş
Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi olacak? MEB öğretmen seminerleri ne zaman başlayacak? Kaç gün sürecek?

Öğretmen seminerleri için artık sayılı günler kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 eğitim öğretim yılı takvimini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Takvime göre 12 Eylül’de okullar açılırken, öğretmen seminerlerinin ne zaman başlayacağı da belli oldu. Peki, öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi olacak? İşte ayrıntılar…

Öğretmen seminerleri her dönem okullar açılmadan önce yapılmaya devam ediyor. MEB eylül ayında başlayacak yeni eğitim öğretim yılına dair detayları kamuoyu ile paylaştı böylelikle öğretmenlerin seminer tarihleri belli oldu. Hazırlıklarını tamamlayan öğretmenler, seminerlerin online mı yoksa yüz yüze mi olduğu konusunda araştırmalarını yoğunlaştırdı…

Haberin Devamı

MEB ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2022-2023 eğitim öğretim yılı takvimine göre öğretmen seminerleri 1 Eylül tarihi itibariyle başlayacak.

SEMİNERLER KAÇ GÜN SÜRECEK?

Öğretmen seminerleri 1 Eylül’de başlıyor, okullar ise 12 Eylül’de açılıyor. Bu kapsamda öğretmen seminerlerinin 9 Eylül Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ ONLİNE MI, YÜZ YÜZE Mİ OLACAK?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Eylül ayında başlayacak öğretmen seminerlerinin okullarda yüz yüze yapılacağını kaydetti.

MEB 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM TAKVİMİ

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 12 Eylül tarihinde başlayacak ve 16 Haziran 2023 tarihinde sona erecek.

Okulların 12 Eylül’de açılmasının ardından 14-18 Kasım tarihlerinde ilk ara tatil verilecek.

Sömestre tatili ise 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak.

İkinci ara tatil 17-20 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak.

Haberin Devamı

Okullar 16 Haziran 2023’te kapanacak.