Eğitim - Kariyer Sağlık Bakanlığı 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı sonuçları açıklandı

Sağlık Bakanlığı 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı sonuçları açıklandı

Paylaş
Sağlık Bakanlığı 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı sonuçları açıklandı

ÖSYM, Sağlık Bakanlığı'na 18 bin sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme işlemini tamamladı. Mayıs ayı sonunda ÖSYM tarafından duyuru yayımlanmış ve Sağlık Bakanlığı 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı için başvuruları alınmaya başlanmıştı

ÖSYM, Sağlık Bakanlığı'na 18 bin sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sonuçlar sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenilebiliyor.

Haberin Devamı

>> SAĞLIK PERSONELİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Bakanlığı'nın açtığı 18 bin personel kadrosu için tercih işlemleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 04-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmişti.

TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Tercih sonuçları açıklandığı takdirde adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebilecekler. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecek. Yerleşme bilgileri ÖSYM tarafından ilgili kurumlara elektronik ortamda verilecek. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kurumlara başvuracak, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğrenecekler.

Haberin Devamı