Eğitim - Kariyer Tarım ve Orman Bakanlığı yerleştirme sonuçları açıklandı mı? KPSS 2022/8 personel alımı tercih sonuçları sorgula!

Tarım ve Orman Bakanlığı yerleştirme sonuçları açıklandı mı? KPSS 2022/8 personel alımı tercih sonuçları sorgula!

Paylaş
Tarım ve Orman Bakanlığı yerleştirme sonuçları açıklandı mı? KPSS 2022/8 personel alımı tercih sonuçları sorgula!

Tarım ve Orman Bakanlığı tercihleri 2-9 Haziran tarihleri arasında ÖSYM’nin AİS ekranı aracılığıyla alınmıştı. Bir devlet kurumunda memur olabilme hayali kuran adayların heyecanla beklediği KPSS 2022/8 personel alımı tercih sonuçlarına göre 1.800 aday Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte KPSS 2022/8 personel alımı tercih sonuçları sorgulama ekranı…

Tarım ve Orman Bakanlığı yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile tercih sonuçları açıklanırken, KPSS 2022/8 personel alımı tercih sonuçları sorgulama sayfası da adayların erişimine açıldı. Aşağıdaki ÖSYM bağlantısına tıklayarak Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yerleştirme sonuçlarını görebilirsiniz…

Haberin Devamı

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

523 ziraat mühendisi, 392 veteriner hekim, 135 gıda mühendisi, 86 orman mühendisi, 51 su ürünleri mühendisi, 15 balıkçılık teknolojisi mühendisi, 7 harita mühendisi, 24 avukat, 23 laborant, 23 kimyager, 23 biyolog, 10 veteriner sağlık teknikeri, 10 ziraat teknikeri, 3 veteriner sağlık teknisyen, 3 ziraat teknisyen, 182 büro personeli, 190 orman muhafız memuru ve 100 koruma ve güvenlik görevlisi alımının gerçekleşeceği Tarım ve Orman Bakanlığı yerleştirme sonuçları 15 Haziran Çarşamba günü saat 14.00 itibariyle açıklandı.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Tarım Bakanlığı Personel Alımı yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr internet adresi üzerinden adayın T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile görülebilecek.

TARIM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYIN