İskenderun Eğitimcilerin halleri tiyatroya taşıdı

Eğitimcilerin halleri tiyatroya taşıdı

Paylaş
Eğitimcilerin halleri tiyatroya taşıdı

Eğitimcilerin halleri tiyatroya taşıdı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- HATAY'ın Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı öğretmenlerden oluşan tiyatro grubu, hazırlıklarını tamamladıkları 'Ahval-i Tedrisat' adlı tiyatro oyununu sahneye koydu.
TEK Kampüs Okulları Salonunda gerçekleştirilen tiyatro oyununu Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Arsuz Belediye Başkanvekili Faik Çekin, şube müdürleri de izledi.

Öğretmenler ve çok sayıda davetlinin ilgiyle izlediği, öğretmenlerin rol alarak sahnelediği ‘Ahval- Tedrisat’ adlı tiyatro oyununda öğrenci veli, öğretmen ve şube müdürleri arasındaki trajikomik olaylar konu edildi. Salonu dolduran izleyiciler, sahnelenen tiyatro oyununu büyük bir ilgiyle izlerken, rol alan öğretmenlerin performansı da büyük alkış aldı.
Etkinlikte ayrıca, emekli olan öğretmenlere hizmet belgeleri, protokol üyeleri tarafından verildi. Program sonunda söz alan Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, gösteride emeği geçenlere ve tüm izleyenlere teşekkür ederek destek verenlere de çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı