Yaşam Eğlence hayatı durdu

Eğlence hayatı durdu

Paylaş
Eğlence hayatı durdu

Darbe girişimi, İstanbul gece hayatını olumsuz etkiledi

Milliyet Cadde'den Seçtin Şenvardar ve Emrah Akçaay'ın habaerine göre, şehrin popüler semtlerindeki pek çok mekanın kapıları açılmazken, lüks mağazalar da kepenk kapattı

Haberin Devamı

KURUÇEŞME - ARNAVUTKÖY

İstanbul sosyetesinin tercih ettiği mekanlardan Blackk ve Sortie’de eğlenceden eser yoktu. Kapısında kuyruklar oluşan işletmeler, sessiz kalmayı tercih etti. Balık restoranlarıyla ünlü Arnavutköy de yaşanan olaylardan nasibini aldı. Normal şartlarda tıka basa dolu olan mekanlar sadece birkaç müşteriye hizmet sundu. Konuklarını Türk bayraklarıyla karşılayan restoranlar arasında Atlas Balık da vardı.

BEYOĞLU - ASMALIMESCİT

Sinema, sergi, konser, parti ve eğlencelere ev sahipliği yapan Beyoğlu ve Asmalımescit’te çok az insan vardı. Üyelere özel hizmet veren Soho House, kapılarını açmadı. Rakı - balık kültürünü yaşatan mekanlarda sessizlik hakimdi.

KARAKÖY

Hayalet semte dönen Karaköy’de sokaklar bomboştu. Karaköy’ün popüler mekanları Bej, Karaköy Lokantası, Mitte ve Mana gün boyu kapalı kaldı. Birkaç turistin objektiflere takıldığı semtte hayat durdu.

Haberin Devamı

NİŞANTAŞI

Alışveriş ve eğlence sektörünün kalbinin attığı Nişantaşı, önceki günü sakin geçirdi. Özellikle hafta sonu akına uğrayan kulüp, bar ve restoranlar bomboştu. Atiye Sokak, Reasürans Çarşısı ve Abdi İpekçi Caddesi’ndeki işletmeler günü zararla kapatırken; aralarında Prada ve Louis Vuitton’un da bulunduğu lüks mağazalar kepenklerini açmadı.