Siyaset 'Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismini ağzına almasınlar'
Paylaş
'Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismini ağzına almasınlar'

MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Gaziosmanpaşa'da halkla bir araya geldi. Adayların halkla buluşma etkinliğinde konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, 'Yolsuzlukla adı anılanlar tertemiz siyasetçi olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismini ağzına almasın, hadlerini bilsin' dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İl Başkanlığı’nın seçim çalışmalarındaki adresi bu kez Gaziosmanpaşa Meydanı oldu. Aralarında Ekmeleddin İhsanoğlu, Celal Adan, Murat Başesgioğlu, Abdullah Andican, Özcan Pehlivanoğlu, Başbuğ Pınarbaşı, Mehmet Aslan’ın da bulunduğu İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Gaziosmanpaşa Meydanı’nda bir araya geldi.

Haberin Devamı

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş adayların halkla buluşma etkinliğinde bir konuşma yaptı. Karataş , Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasında yaşananlara değindi: “12 Yıllık iktidarın önemli yetkilerinde bulunan ve bugün de hükümet sözcüsü olan Bülent Arınç, Melih Gökçek için bu yüzsüzün yüz tane yolsuzluğunu 8 Haziran'dan sonra açıklayacağım demişti. Melih Gökçek’in Ankara’yı parsel parsel sattığını söyleyen Bülent Arınç neden 8 Haziran’ı bekliyor? Türk milletinin hakkını hukukunu, fakirin fukaranın hakkını yiyen ve hukuksuzluğu gerçekleştiren haramzadeyi niçin adalet önüne çıkartmıyorlar”

Yolsuzluk yapanları adalet önüne varsın çıkartmasınlar diyen Mehmet Bülent Karataş “Biz 7 Haziran’da milletimizin yoğun teveccühü Allah’ın takdiri ile iktidara geleceğiz .Partilerini millet menfaatlerinin önünde görenlerden hesap soracağız. Ekmeleddin İhsanoğlu iyi bir Türk milliyetçisi ve vatanseverdir. İhsanoğlu ilim adamıdır. Yolsuzlukla adı anılanlar tertemiz siyasetçi olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ismini ağzına almasınlar hadlerini bilsinler.” açıklaması yaptı.

Karataş daha sonra da İstanbul 2. Bölge milletvekili adaylarını tek tek tanıttı.

Haberin Devamı

İHSANOĞLU'NDAN ÜÇ HİLAL AÇIKLAMASI

Tanıtımın ardından Ekmeleddin İhsanoğlu vatandaşlara seslendi. İhsanoğlu ''Üç hilalli bayrağın altında bulunmaktan mutluluk duyuyorum şeref duyuyorum, MHP ile beraber yürümekten gurur duyuyorumBu yürüyüş kutlu bir yürüyüş. Mhp bu yürüyüşle iktidara yürüyor. İlk defa Türkiye’de millet artık bu kadar süre sonra yeter söz milletindir diyecektir.” dedi.

'TEK PARTİ İKTİDARI İLE YENİ TÜRKİYE Mİ OLUR?'

Ekmeleddin İhsanoğlu AK Parti’nin yeni Türkiye sloganına değindi, “12 seneden beri büyük Türkiye’yi kuramayanlar yeni Türkiye kurma sevdasındalar. Peki bu yeni Türkiye son 12 seneden farklı mı olacak. Tek parti iktidarı mı olacak? Her şey tek elden mi olacak? Yani tek parti iktidarı kurmakla yeni Türkiye mi olur? Yoksa çok eski Türkiye mi olur? Bunu artık kimse kabul etmiyor. Türkiye gerçekten yenilik istiyor. Bu yeniliği sunan MHP’dir. Onun milliyetçi muhafazakar kadrolarıdır. Onun dünya tecrübesi olan kadrolarıdır” dedi.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından meydana getirilen iki kurbanlık koyun, dualar eşliğinde kesildi. Daha sonra milletvekili adayları meydanda bulunan vatandaşları selamlayıp, esnaf ziyaretinde bulundu.