6 kıtada 100'den fazla ülkeye ihracat

Dünyanın en büyük porselen üreticilerinden biri olan Kütahya Porselen’in ‘Yükselen Yıldızlar’ Buluşması'nın bu yıl 12’ncisi düzenlendi.
Gazete haberi
BİRLİKTE DAHA İLERİYE
Dünyanın en büyük porselen üreticilerinden biri olan Kütahya Porselen’in bu yıl 12’ncisini düzenlediği ‘Yükselen Yıldızlar’ Buluşması, Kurucu Başkan Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Güral, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve İcra Kurulu Üyesi Dr. Tanzer Polat Yılmaz’ın katılımıyla NG Afyon Wellness & Convention’da gerçekleşti. Etkinliğin özel konuğu ise İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali’ydi.
1984’TEN BERİ ÜRETİYOR
Etkinlikte konuşan Sema Güral Sürmeli, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral’ın vizyoner yaklaşımıyla 1984’te temelleri atılan Kütahya Porselen’in, bugün dünyanın önde gelen porselen markalarından biri haline geldiğini belirtti. Kaliteli, özgün üretim ve inovatif tasarımla yol aldıklarını vurgulayan Sema Güral Sürmeli, “Dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında elde ettiğimiz ödüllerle 6 kıtada 100’den fazla ülkeye ihracat yapan global bir marka konumuna ulaştık” dedi.
DOĞAYA SAYGI VE VERİMLİLİK
Sektörün geleceğine yön verdiklerini vurgulayan Gülden Güral, “Kütahya’daki fabrikalarda yalnızca porselen değil, aynı zamanda sağlık üretiyoruz. Çünkü, porselenin doğal ham maddelerden üretilmesi ve hijyenik yapısı sayesinde gıda güvenliğine en uygun ve sağlıklı mutfak eşyası olduğunu biliyoruz” derken Tanzer Polat Yılmaz da fabrikalardaki teknoloji yatırımları kapsamında paketleme hattına yapılan robotlu otomasyon sistemi yatırımıyla farklı iş kalemlerini tek çatı altında topladıklarını ve bu sayede kapasiteyi yüzde 75 artırdıklarını belirtti.
BALI: PAZARIN EN KIYMETLİ YERİNDE DÜKKANIMIZ VAR
İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali ise başarıya ulaşmanın yollarını ve iş dünyasındaki deneyimlerini aktardı. Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusu ve 4 mevsim bir arada yaşayan, jeostratejik konumuyla ön plana çıkan bir ülke olmasının önemine değinen Bali, “10 trilyon dolardan daha fazla ticaret hacmi olan yani pazarın en kıymetli yerinde dükkânımız var. Kendi trafiği yetiyor. Onun için bu ülkeye bir şey olmaz. İşlerimiz açısından umutla geleceğe bakmamız lazım” dedi.
Tazminat ve işe iade mümkün! Yazılı belge yoksa fesih geçersiz
Anne-kız yalanıyla nakil oyunu
İlginç olay! Satmak için kaporasını aldığı otomobilinin üzerine hafif ticari araç çıktı
İstanbul'un göbeğinde üretiyor, yurt dışından bile talep var! Sağlık için birebir, dededen kalma tariflerle yapıyor
-
Kağıthane'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var