Ekonomi Benzin ve mazot fiyatları son dakika! Bugün akaryakıta zam geldi mi, indirim oldu mu? 9 Haziran benzin ve motorin fiyatları!

Benzin ve mazot fiyatları son dakika! Bugün akaryakıta zam geldi mi, indirim oldu mu? 9 Haziran benzin ve motorin fiyatları!

Paylaş
Benzin ve mazot fiyatları son dakika! Bugün akaryakıta zam geldi mi, indirim oldu mu? 9 Haziran benzin ve motorin fiyatları!

9 Haziran benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından günün ilk saatlerinden itibaren yoğun ilgi görüyor. Rusya Ukrayna savaşı, döviz kurundaki ve brent petrol fiyatlarının yükselişi akaryakıt fiyatlarında dalgalanmaya neden olmaya devam ediyor. Peki, bugün akaryakıta zam geldi mi, indirim oldu mu? İşte benzin ev mazot fiyatlarında son dakika gelişmeleri…

Araç sahibi milyonlarca vatandaşın gözü benzin ve mazot fiyatlarındaki son dakika gelişmelerine çevrilmiş durumda. Sene başından bu yana küresel çapta yaşanan gelişmeler akaryakıt fiyatlarında yukarı yönlü harekete neden olurken bu hareket benzin ve mazot fiyatlarına zam olarak yansımıştı. Brent petrol bugün uluslararası piyasalarda 123,43 dolar seviyesinde işlem görüyor. İşte, 9 Haziran benzin ve motorin fiyatları…

Haberin Devamı

BUGÜN AKARYAKITA ZAM GELDİ Mİ, İNDİRİM OLDU MU?

Bugün (9 Haziran) benzin ve motorin fiyatlarında bir değişiklik yaşanmadı.

9 HAZİRAN BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzinin litresi 9 Haziran Perşembe günü ortalama 26,24 TL’den satılıyor.

Motorin fiyatlarına 8 Haziran 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,93 TL zam gelmişti. Gelen zammın ardından motorinin litresi Ankara’da 27.92, İstanbul'da 27.87, İzmir’de ise 27,93 TL’den satılıyor.