AJet'ten Sevgililer Günü kampanyası! İkinci bilette %50’ye varan indirim

AJet, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında yurt dışı seyahatlerini kapsayan dev bir indirim kampanyasına imza attı. Bugün saat 11.00 itibarıyla başlayan kampanya ile yurt dışı hatlarında aynı rezervasyon numarasında (PNR) yer alan ikinci yolcuya %50’ye varan indirim uygulanacak.
AA
Şirketten yapılan açıklamaya göre, misafirlerini sevdikleriyle birlikte yeni rotalar keşfetmeye davet eden AJet, Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı.
Kampanya dahilindeki indirimli biletler, bugün saat 11.00'den yarın saat 23.59'a kadar satışta olacak. Biletler, 16 Şubat-18 Mart tarihleri arasında Rusya hariç tüm yurt dışı hatlardaki seyahatlerde kullanılabilecek.
Kampanya kapsamında aynı rezervasyon numarası (PNR) içerisinde yer alan ikinci bilet İtalya, Fransa ve İspanya hatlarında yüzde 20, diğer tüm yurt dışı hatlarında yüzde 50 indirimle satışa sunulacak.
Ayrıca, ikinci bilet için seçilen hattın indirimi ile aynı oranda koltuk seçimi indirimi de yapılacak. Biletler, sadece AJet.com ve AJet'in mobil uygulaması üzerinden alınabilecek.
Yaptığı hata hayatını alt üst etti: Şimdi asgari ücretle bile iş bulamıyor
E-Nabız sistemine 'İlacım Nerede?' özelliği eklendi
Çanakkale'de 111 yıllık 'unutulmama' emri! 'Bizi ıssız dağlarda bırakmayın'
1992 yılından beri sadece çay ve gazoz içebiliyor! Doktorların bile çözemediği bilmece
MHP lideri Bahçeli: Kirli savaşın bilançosu ağırlaşıyor







