Ekonomi AKBANK SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU! Akbank faizsiz kredi başvuru şartları ve ödeme planı belli oldu!

AKBANK SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU! Akbank faizsiz kredi başvuru şartları ve ödeme planı belli oldu!

Paylaş
AKBANK SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU! Akbank faizsiz kredi başvuru şartları ve ödeme planı belli oldu!

Akbank faizsiz (Sıfır faizli) kredi başvuru şartları, nakit ihtiyacı duyan pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. Akbank başlattığı yeni kampanya ile en az 1000 TL en fazla da 7.500 TL olmak üzere 12 aya kadar varan vadeli faizsiz kredi imkanı sunacağını açıkladı. Peki, Akbank 7500 TL faizsiz kredi başvurusu için neler gerekli? İşte yanıtı…

Akbank faizsiz kredi alma şartları, bankanın resmi sitesinde kamuoyu ile paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre kampanyadan yalnızca gerçek kişi, bireysel müşteriler faydalanabiliyor ve yalnızca kredi tahsis ücreti olup kredi tutarının %0,5'i kadar masraf alınıyor. Peki, 7500 TL faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte, Akbank faizsiz kredi alma şartları ve başvuruya ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

7500 TL FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank’ın faizsiz 7.500 TL kredi imkanından faydalanabilmek için başvurular Akbank’ın resmi sitesi akbank.com üzerinden ve bankanın mobil uygulaması aracılığıyla yapılabiliyor.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Akbank’ın resmi internet sitesinden yapılan kampanya koşulları açıklaması şu şekilde:

  • Sıfır faizli kredi kampanyasından Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma* sürecini tamamlayan yeni**Akbanklılar faydalanabilir.
  • Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden gerçekleşecek olan müşteri edinimlerinde geçerli olup Akbank Mobil ve İnternet Şube üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerlidir, Şubelerimizden edinimlerde geçerli değildir
  • Kredi başvurusu "Akbanklı Ol" süreci sırasında ya da süreç tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
  • Kampanyaya katılanlar, Akbanklı olduktan sonraki takip eden 5 gün içinde %0 faizli krediye başvurabilir.
  • Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan Akbanklılar, belge işlemlerini tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonraki takip eden 5 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilir.
  • Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır. Onaylanan kredi, Akbank Mobil veya İnternet Şube üzerinden kullanılabilir.
  • Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Kampanya kapsamında alınacak olan masraf yalnızca kredi tahsis ücreti olup kredi tutarının %0,5'i + BSMV'dir.
  • Kampanyadan yalnızca gerçek kişi, bireysel müşteriler faydalanabilir. Kullanılabilecek kredi türü ise ihtiyaç kredisidir.
  • Her yeni Akbanklı kampanyadan sadece bir kere yararlanabilir.
  • Kredi koşullarını içeren örnek ödeme planı aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
  • Bankamızın kredi koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tuttuğunu belirtmek isteriz."

ÖRNEK ÖDEME PLANI