Ekonomi Altın fiyatları 25 Mart 2022! Gram altın bugün kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları anlık...

Altın fiyatları 25 Mart 2022! Gram altın bugün kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları anlık...

Paylaş
Altın fiyatları 25 Mart 2022! Gram altın bugün kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları anlık...

Altın fiyatlarında bugün son durum merak ediliyor. Altın fiyatları geçtiğimiz gün Rusya’nın Ukrayna’yı işgali kapsamında toplanan NATO zirvesi öncesinde sert yükselmişti. Kritik zirve sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Gram altın fiyatları ne kadar? Gram altın bugün hafif primli seyrediyor. Çeyrek altın ne kadar, kaç TL? 25 Mart 2022 altın fiyatlarında son durum...

Altın fiyatları geçtiğimiz gün Rusya’nın Ukrayna’yı işgali kapsamında olağanüstü toplanan NATO zirvesi öncesinde sert yükselmişti. Kritik toplantıda Rusya’ya yönelik bir yaptırım kararı çıkmazken, altın piyasasında temkinli seyir görülüyor. Peki altın fiyatlarında bugün son durum ne?
Para ve emtia piyasalarında gözler geçtiğimiz gün gerçekleştirilen NATO Liderler Zirvesi’ndeydi. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında kimyasal silah kullanması durumunda buna karşılık verileceğini söyledi. Biden, Rusya’nın G20’den çıkarılması yönünde çağrıda bulunurken, Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, Rusya’nın Avrupa’ya doğal gaz satışının ruble ile yapılması yönündeki teklifini reddetti.

Haberin Devamı

NATO ZİRVESİNDE YAPTIRIM KARARI ÇIKMADI

Öte yandan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan geçtiğimiz günlerde Biden’ın Avrupa ziyareti sırasında Rusya’ya yeni yaptırımları açıklayacağını söylemişti. Kritik NATO zirvesinde beklenilen yaptırım kararı çıkmadı.

ONS ALTIN HAFTAYI YÜKSELİŞLE KAPATMAYA YÖNELDİ

Geçtiğimiz gün NATO zirvesi öncesi sert yükseliş kaydeden ons altın 1966 dolar seviyesine kadar çıktıktan sonra 1957 dolardan kapandı. Bugüne 1957 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda yatay bir seyir izleyerek 1958 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1956 dolar, en yüksek ise 1964 dolar seviyeleri görüldü. NATO zirvesinde Rusya’ya yönelik beklenen yaptırım kararının çıkmaması ons altının bugün sakin seyretmesinde etkili oluyor. Ayrıca son günlerde gösterdiği yukarı yönlü fiyat hareketinin etkisiyle ons altın haftayı yükselişle tamamlamaya yöneldi.

Haberin Devamı

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Geçtiğimiz gün ons altında gerçekleşen sert yükselişin etkisiyle birlikte gram altın fiyatı 937 lirayı aştı ve 932 liradan kapandı. Bugüne 932 liradan başlayan gram altın önceki kapanış seviyesine göre hafif primli bir seyir izleyerek 932 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 931 lira, en yüksek ise 937 lira seviyeleri görüldü.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek Altın bugün saat 10:11 itibariyle alış 1.513,00 satış 1.530,00 olarak işlem görüyor.