Ekonomi Altın fiyatlarında son durum! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? İşte altın fiyatları anlık...

Altın fiyatlarında son durum! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? İşte altın fiyatları anlık...

Paylaş
Altın fiyatlarında son durum! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? İşte altın fiyatları anlık...

Altın fiyatları, dolar/TL kurundaki hareketlilik nedeniyle dalgalı bir seyir izliyor. Güncel altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını kaç TL? İşte altın fiyatlarında 15 Temmuz 2022 günü son durum...

Altın fiyatları, dolar/TL kuru, ons değerindeki hareketlilik ve dünyada yaşanan gelişmelerle birlikte dalgalı bir seyir izliyor. Piyasalardaki resesyon endişesi ve ABD enflasyon rakamlarının rekor tazelemesiyle birlikte altın fiyatlarında da hareketlilik yaşandı. İşte güncel altın fiyatları...

Haberin Devamı

ABD'de enflasyonun 41 yılın yeni zirvesine çıkması sonrasında altın fiyatlarında düşüş gözleniyor.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Gram altın ne kadar, çeyrek altın ne kadar, Cumhuriyet altını kaç TL?

Gram altın 958 lira, çeyrek altın 1612 ve Cumhuriyet altını ise 6 bin 632 liradan işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise 1704 dolar seviyelerinde hareket ediyor.

Analistler, piyasa beklentilerini aşan haziran ayı enflasyonunun ABD Merkez Bankasının (Fed) temmuz toplantısında 75 baz puanlık faiz artışına gideceğine yönelik beklentileri güçlendirdiğini, 100 baz puanlık faiz artışı beklentilerinin ise yüzde 30'a çıktığını belirtti.

Fed bu ayki faiz toplantısını 26-27 Temmuz'da yapacak.

Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.690 doların destek, 1.740 doların direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

Haberin Devamı