Ekonomi Başakşehir büyük oynuyor! Premier Lig yıldızıyla görüşmeler başladı

Başakşehir büyük oynuyor! Premier Lig yıldızıyla görüşmeler başladı

Paylaş
Başakşehir büyük oynuyor! Premier Lig yıldızıyla görüşmeler başladı

UEFA Konferans Ligi'nde Maccabi Netanya'nın ardından Breidablik'i eleyen, Süper Lig'e 4-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan turuncu-lacivertli kulüp, Premier Lig'de kariyerini sürdüren yıldız oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başladı.

Medipol Başakşehir 2022-2023 sezonuna müthiş bir giriş yaptı... Temsilcimiz, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Maccabi Netanya'yı 1-1, 0-1'lik sonuçla safdışı bıraktı.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA'YA GOL YAĞDIRDILAR: 4-0

Turuncu-lacivertli ekip, Süper Lig'in ilk haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 4-0 yenerek gövde gösterisi yaptı. Emre Belözoğlu'nun talebeleri dün de İzlanda temsilcisi Breidablik'i 3-0'lık skorla devirerek play-off turuna adını yazdırdı.

AVRUPA'DA RAKİP ANTWERP

Başakşehir'i farklı galibiyete götüren golleri 44. dakikada Stefano Okaka, 74'te Ahmed Touba ve 84'te Aleksic kaydetti. İstanbul temsilcisi transferde büyük oynuyor. Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan ve play-off turunda oynayacakları Antwerp’i değerlendiren teknik sorumlu Erdinç Sözer, "Onlar da çok güzel bir başlangıç yaptı. 3’te 3 yaptılar. Antwerp maçından evvel önümüzde Konyaspor maçı var. Ona odaklanmamız lazım. Turdan tura geçince rakipler daha kuvvetli oluyor. Gruplara kalmak istiyoruz. Kulübün de, bizim de, Emre hocanın da hedefi bu. İnşallah bu turu atlarız" diye konuştu.

Haberin Devamı

BERTRAND TRAORE İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Başakşehir transferde büyük oynuyor. İstanbul temsilcisi, TreYağız zeguet'nin kiralık sözleşmesinin sona ermesi, Edin Visca'nın da Trabzonspor'a transfer olmasının ardından kanat takviyesi yapmak için harekete geçti. Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Başakşehir yönetimi, yıldız oyuncu Bertrand Traore ve kulübü Aston Villa ile transfer için görüşmelere başladı.

ADA'DA 55 MAÇTA 9 GOL, 8 ASİSTLE OYNADI

66 kez Burkina Faso Milli Takımı'nda oynayan 26 yaşındaki sağ açık, Premier Lig kariyerinde forma giydiği 55 maçta 9 gol ve 8 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan ve Auxerre altyapısından yetişen yıldız oyuncu, Chelsea, Vitesse, Ajax ve Lyon gibi köklü kulüplerde forma giydi.