Ekonomi Benzin, mazot (Motorin) bugün ne kadar? Zam geldi mi? 8 Haziran Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları

Benzin, mazot (Motorin) bugün ne kadar? Zam geldi mi? 8 Haziran Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları

Paylaş
Benzin, mazot (Motorin) bugün ne kadar? Zam geldi mi? 8 Haziran Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları

Benzin, mazot (Motorin) fiyatları dünya çapında yaşanan gelişmeler nedeniyle neredeyse günlük olarak değişiyor. Dalgalı bir seyir izleyen akaryakıt fiyatları nedeniyle vatandaşlar da sık sık benzin, mazot (Motorin) bugün ne kadar? Zam geldi mi? araştırması yapıyor. Bu kapsamda 8 Haziran Çarşamba güncel akaryakıt fiyatlarını bir araya getirdik…

Benzin, mazot (Motorin) fiyatları hem döviz kurundaki dalgalanma hem de yurt dışı piyasaların etkisiyle değişiklik gösteriyor. Brent petroldeki değişikliklerle birlikte akaryakıt fiyatlarında rafineri çıkış fiyatları kadar pompa fiyatlarında etkisini gösteriyor. Peki, Benzin, mazot (Motorin) bugün ne kadar? Zam geldi mi? İşte 8 Haziran Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları…

Haberin Devamı

BENZİN VE MAZOTA (MOTORİN) ZAM GELDİ Mİ?

Benzine bugün zam gelmedi. Ancak mazotun (motorin) rafineri çıkış fiyatında dün değişikliğe gidildi. Yapılan değişiklik, 8 Haziran 2022 Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 1,93 TL zam olarak yansıdı.

Benzin ve mazot (Motorin) fiyatlarına en son zam 2 Haziran Perşembe günü gelmiş, fiyatlarda 1,22 TL ila 1,49 TL arasında zam meydana gelmişti.

8 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Mazot (Motorin) fiyatlarında yaşanan artış sonrası motorinin litresi Ankara’da 27.92, İstanbul'da 27.87, İzmir’de ise 27,93 TL'ye yükseldi.

Mazota gelen zam benzin fiyatlarında değişikliğe neden olmazken, benzinin litresi ise ortalama 26,24 TL’den satılıyor.