Ekonomi Benzin, motorin fiyatları güncel rakamlar! 7 Temmuz 2022 Benzin ne kadar? Mazot kaç TL? Akaryakıta indirim geldi mi?

Benzin, motorin fiyatları güncel rakamlar! 7 Temmuz 2022 Benzin ne kadar? Mazot kaç TL? Akaryakıta indirim geldi mi?

Paylaş
Benzin, motorin fiyatları güncel rakamlar! 7 Temmuz 2022 Benzin ne kadar? Mazot kaç TL? Akaryakıta indirim geldi mi?

Benzin, motorin fiyatlarında güncel rakamlar sık sık değişikliğe uğruyor. Rusya Ukrayna savaşı ile patlak veren enerji krizinden brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki iniş çıkışlar akaryakıt fiyatlarında hareketliliğe neden oluyor. Geçtiğimiz hafta dövizdeki düşüş motorin ve benzine indirim olarak yansımıştı. Bu hafta ise brent petroldeki düşüş fiyatlarda değişikliğe neden oluyor. Peki, 7 Temmuz 2022 Benzin ne kadar? Mazot kaç TL? Akaryakıta indirim geldi mi? İşte yanıtı…

Akaryakıta indirim beklentisi gerçek oldu. Edinilen bilgilere göre 8 Temmuz Cuma günü motorin grubuna 2 lira 10 kuruş indirim gelecek. Önceki hafta 29,90 TL’den satılan mazotun fiyatı da böylelikle yeniden 25 TL’nin altına inecek. İşte 7 Temmuz 2022 benzin, motorin fiyatları…

Haberin Devamı

AKARYAKITA İNDİRİM GELDİ Mİ?

Akaryakıta indirim beklentisi brent petrol fiyatının 100 doların altını görmesi ile dile getirilmeye başlanmıştı. Nitekim beklentiler yönünde ilk indirim haberi geldi. Buna göre 8 Temmuz Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubunda 2,10 TL’lik indirim yapılması bekleniyor.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına 96 kuruşluk zam yapılacağı duyurulmuştu. Ancak brent petrol fiyatındaki düşüş nedeniyle yapılacak zam geri çekilmişti.

7 TEMMUZ 2022 BENZİN, MOTORİN FİYATLARI GÜNCEL RAKAMLAR

  • İstanbul’da motorin litre fiyatı 26 lira 69 kuruş,
  • İstanbul’da benzinin litresi ise ortalama 25 lira 20 kuruş
  • İstanbul’da LPG litre fiyatı 10 lira 70 kuruştan satılıyor.