Ekonomi Benzin, Motorin ve LPG fiyatları 11 Nisan! Akaryakıta indirim gelecek mi? Petrol varil fiyatı ne kadar oldu?

Benzin, Motorin ve LPG fiyatları 11 Nisan! Akaryakıta indirim gelecek mi? Petrol varil fiyatı ne kadar oldu?

Paylaş
Benzin, Motorin ve LPG fiyatları 11 Nisan! Akaryakıta indirim gelecek mi? Petrol varil fiyatı ne kadar oldu?

Benzin, motorin ve LPG fiyatları dalgalı seyrine devam ederken, zamların yanı sıra indirimler de fiyat değişikliklerine neden oluyor. Petrol varil fiyatındaki düşüş ise indirim beklentisine yol açtı. Peki, Petrol varil fiyatı ne kadar oldu? Akaryakıta indirim gelecek mi? İşte, 11 Nisan, benzin, motorin ve LPG fiyatları…

Benzin, motorin ve LPG fiyatları, küresel gelişmelerle şekillenmeye devam ediyor. Rusya Ukrayna savaşı, Batılı ülkelerin Rusya’ya uyguladığı ambargo ve dünyanın en büyük petrol ihracatçılarından olan Rusya’nın tavrı, petrolün varil fiyatında ciddi bir dalgalanmaya neden olmuştu. Ancak yurt dışından gelen verilen düşüş eğilimi olduğunu gösteriyor. Bu da akaryakıtta indirim haberlerinin gelmesine yol açıyor. İşte, 11 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyatlarına ilişkin son gelişmeler…

Haberin Devamı

PETROL VARİL FİYATI NE KADAR OLDU?

Petrolün varil fiyatı Rusya Ukrayna savaşının patlak vermesiyle rekor bir yükseliş gösterdi ve 130 doların üzerine çıktı. Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri operasyona Batılı ülkeler Rusya’ya yaptırım uygulayarak tepki gösterdi. Tepkilerle birlikte petrol fiyatları da günden güne zamlandı.

24 Şubat’ta başlayan Rusya Ukrayna savaşının üzerinden neredeyse bir buçuk aylık süre geçti. Savaş halâ devam ediyor ancak petrol fiyatları yönünü aşağı çevirdi ve 11 Nisan 2022 Pazartesi günü itibariyle 100 dolar seviyesine indi.

AKARYAKITA İNDİRİM GELECEK Mİ?

Petrolün varil fiyatında gerçekleşen bu düşüşün akaryakıt fiyatlarına da yansıması bekleniyor. Bu kapsamda Türkiye’de bu geceden itibaren geçerlik olmak üzere motorinde 1,04 TL’lik bir indirim olacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

BENZİN, MOTORİN VE LPG FİYATLARI 11 NİSAN!

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul Benzin litre fiyatı: 19 TL
  • İstanbul Motorin (Mazot) litre fiyatı: 21,25 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı: 11,75 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

  • Ankara Benzin litre fiyatı: 19 TL
  • Ankara Motorin (Mazot) litre fiyatı 21,33 TL
  • Ankara LPG litre fiyatı 11,97 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir Benzin litre fiyatı: 19,12 TL
  • İzmir Motorin (Mazot) litre fiyatı 21,34 TL
  • İzmir LPG litre fiyatı 11,69 TL