Ekonomi 14 Haziran 2022 akaryakıt fiyatları! Benzin ve mazot fiyatları bugün ne kadar? Zam geldi mi?

14 Haziran 2022 akaryakıt fiyatları! Benzin ve mazot fiyatları bugün ne kadar? Zam geldi mi?

Paylaş
14 Haziran 2022 akaryakıt fiyatları! Benzin ve mazot fiyatları bugün ne kadar? Zam geldi mi?

Benzin ve mazot fiyatları milyonlarca araç sahibi tarafından yakından takip ediliyor. Brent petrol fiyatları ile birlikte döviz kurundan da etkilenen akaryakıt fiyatları dalgalı bir seyir izliyor. Peki, benzin ve mazot fiyatları bugün ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 akaryakıt fiyatları...

Benzin ve mazot fiyatları yaşanan yurt içi ve yurt dışı gelişmelerin etkisiyle değişiklik yaşıyor ve akaryakıt fiyatları bir yükseliyor bir düşüyor. Bu durumda da vatandaşlar sık sık benzin ve mazot fiyatları hakkında günlük olarak araştırma yapıyor. İşte 14 Haziran 2022 Salı gününe ait akaryakıt fiyatları…

Haberin Devamı

BENZİN VE MAZOT FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Benzin ve mazot fiyatlarında hali hazırda hareketli günler yaşanırken sosyal medyada motorin fiyatlarına 2,60 TL zam yapılacağı konusunda söylentiler dolaşamaya başlamıştı. Konuyla ilgili açıklama 13 Haziran Pazartesi günü EPGİS’ten geldi ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamada "Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır" denildi.

Bununla birlikte 13 Haziran için herhangi bir ürüne zam beklentisi olmadığı kaydedilirken, 14 Haziran Salı günü içinse piyasalarda oluşacak değerlerin belirleyici olacağı belirtildi.

14 HAZİRAN 2022 SALI AKARYAKIT FİYATLARI

  • Benzinin litre fiyatı İstanbul’da ortalama 28 lira 44 kuruş,
  • Motorinin litre fiyatı İstanbul’da ortalama 27 lira 84 kuruş,
  • Otogazın litre fiyatı İstanbul’da ortalama 12 lira 40 kuruştan satılıyor.

BENZİNDE İNDİRİM OLACAK MI?

Gelen son dakika haberlerine göre, hampetrol fiyatlarında yaşanan düşüş nedeniyle bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 97 kuruş indirim beklendiği belirtiliyor.

Haberin Devamı