Ekonomi Benzin ve motorin (Mazot) fiyatları son durum! Bugün akaryakıta zam var mı? 16 Ağustos 2022 benzin ve motorin (Mazot) fiyatları kaç TL?

Benzin ve motorin (Mazot) fiyatları son durum! Bugün akaryakıta zam var mı? 16 Ağustos 2022 benzin ve motorin (Mazot) fiyatları kaç TL?

Paylaş
Benzin ve motorin (Mazot) fiyatları son durum! Bugün akaryakıta zam var mı? 16 Ağustos 2022 benzin ve motorin (Mazot) fiyatları kaç TL?

Benzin ve motorin (Mazot) fiyatlarındaki son durum anlık olarak takip ediliyor. Brent petrol fiyatındaki dalgalanma sık sık zam ve indirim haberlerine neden olurken son olarak motorine yapılması planlanan 1 lira 26 kuruşluk zam geri çekilmişti. Şimdi ise yeni bir zam haberi daha geldi. Peki, 16 Ağustos 2022 benzin ve motorin (Mazot) fiyatları kaç TL? İşte benzin ve motorin (Mazot) fiyatları son durum…

Benzin ve motorin (Mazot) fiyatlarında en önemli faktöre olan brent petrol 100 dolar seviyesinden 93 dolara kadar gerilemiş, sonrasında ise hızla 99 dolar seviyesine çıkmıştı. 16 Ağustos 2022 Salı günü ise brent petrol 94,28 dolar seviyesinde işlem görüyor. Fiyatlarda yaşanan bu gerilemeyle motorine yapılması planlanan zam geri çekilmişti. Ancak Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna zam geliyor. İşte bugünkü akaryakıt fiyatları

Haberin Devamı

BUGÜN AKARYAKITA ZAM VAR MI?

Akaryakıt fiyatları neredeyse günlük olarak değişmeye devam ediyor. Brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler benzin ve motorin fiyatlarına yansırken, motorin grubuna yapılması planlanan 1 lira 26 kuruşluk zam iptal edildi. Bugün için akaryakıt fiyatlarında bir zam görünmezken edinilen bilgilere göre motorin grubuna 17 Ağustos Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 79 kuruş zam yapılması bekleniyor.

16 AĞUSTOS 2022 BENZİN VE MOTORİN (MAZOT) FİYATLARI KAÇ TL?

BUGÜNKÜ BENZİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 21 lira 14 kuruş
  • Ankara'da benzin litre fiyatı 21 lira 27 kuruş
  • İzmir'de benzin litre fiyatı 21 lira 28 kuruş

BUGÜNKÜ MOTORİN FİYATLARI

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 22 lira 34 kuruş

Ankara'da motorin litre fiyatı 22 lira 50 kuruş

İzmir'de motorin litre fiyatı 22 lira 51 kuruş

BUGÜNKÜ LPG FİYATLARI

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 11,1 kuruş

Ankara'da LPG litre fiyatı 11 lira 37 kuruş

İzmir'de LPG litre fiyatı 11 lira 04 kuruş

Haberin Devamı