Ekonomi Benzin ve motorine 3. indirim geliyor! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Benzin ve motorine 3. indirim geliyor! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Paylaş
Benzin ve motorine 3. indirim geliyor! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Rusya-Ukrayna savaşında diplomatik çabaların öne çıkmasının verdiği destekle gerileyen petrol fiyatları benzin ve motorine indirim olarak yansımaya devam ediyor. Hafta başından bu yana iki kez indirim yapılan akaryakıt fiyatlarına bu gece yarısından itibaren bir indirim daha geliyor.

Brent petrol fiyatlarının 130 dolardan 100 dolar seviyesine çekilmesiyle birlikte hafta başından bu yana akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim gelmişti. İlk indirim 2 lira 38 kuruş ile motorine yapılmış ardından benzine 1 lira 76 kuruş, motorine ise 82 kuruşluk indim yapılmıştı.

Haberin Devamı

PEŞ PEŞE ÜÇÜNCÜ İNDİRİM GELİYOR

Pertol fiyatlarındaki düşüş sürerken bu gece de benzinde 62 kuruş, motorinde ise 1 TL indirim gerçekleşmesi bekleniyor. Bu indirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da 18,73 liradan 18,11'e düşecek. Motorinin litresi İstanbul'da 19,7 liradan 18,7 liraya inecek.

EPGİS FİYAT DUYURUSUNA ARA VERDİ

Geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapan EPGİS, sendika aleyhine suç duyurusunda bulunulduğunu ve bu sebeple kamuoyuna fiyat duyurusu faaliyetlerine ara verildiğini duyurdu. EPGİS'in açıklamasında "Bu hafta başında sendikamız aleyhine suç duyurusunda bulunulmuş ve süreç adli makamlara intikal etmiştir. Adli sürecin selameti açısından sosyal medyada üyelerimize ve kamuoyuna fiyat duyurusu faaliyetlerine hafta başından bu yana ara verilmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı