Ekonomi Benzin ve motorine peş peşe 3. indirim! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Benzin ve motorine peş peşe 3. indirim! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Paylaş
Benzin ve motorine peş peşe 3. indirim! İşte yeni akaryakıt fiyatları

Otomobil sahipleri dikkat. Benzin ve motorine indirim geldi. Petrol fiyatlarının aşağıya çekilmesiyle birlikte akaryakıta peş peşe indimler gelmeye devam ediyor. Hafta başından bu yana 2 kez indirim yapılan motorine 1 lira 1 kuruş, benzin fiyatlarına ise 62 kuruş indirim yapıldı. İşte 17 Mart akaryakıt fiyatları...

Brent petrol fiyatlarının 130 dolardan 100 dolar seviyesine çekilmesiyle birlikte hafta başından bu yana akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim gelmişti. İlk indirim 2 lira 38 kuruş ile motorine yapılmış ardından benzine 1 lira 76 kuruş, motorine ise 82 kuruşluk indim yapılmıştı.

Haberin Devamı

BİR İNDİRİM DAHA GELDİ

Petrol fiyatlarındaki düşüş sürerken bu gece de benzinde 62 kuruş, motorine ise 1 lira 1 kuruş indirim yapıldı. Bu indirimlerin ardından benzin ve motorin fiyatları 18 liraya geriledi.

İşte yeni benzin ve motorin fiyatları:

  • İstanbul'da yeni motorin fiyatı 18,71 TL,
    İstanbul'da yeni benzin fiyatı 18,11 TL,
  • Ankara'da yeni motorin fiyatı 18,82 TL,
    Ankara'da yeni benzin fiyatı 18,20 TL,
  • İzmir'de yeni motorin fiyatı 18,81 TL,
    İzmir'de yeni benzin fiyatı 18,21 TL

EPGİS FİYAT DUYURUSUNA ARA VERDİ

Geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapan EPGİS, sendika aleyhine suç duyurusunda bulunulduğunu ve bu sebeple kamuoyuna fiyat duyurusu faaliyetlerine ara verildiğini duyurdu. EPGİS'in açıklamasında "Bu hafta başında sendikamız aleyhine suç duyurusunda bulunulmuş ve süreç adli makamlara intikal etmiştir. Adli sürecin selameti açısından sosyal medyada üyelerimize ve kamuoyuna fiyat duyurusu faaliyetlerine hafta başından bu yana ara verilmiştir. Kamuoyuna saygılarımızla" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı