Ekonomi e-Devlet'ten yeni hizmet! Büyük kolaylık sağlayacak

e-Devlet'ten yeni hizmet! Büyük kolaylık sağlayacak

Paylaş
e-Devlet'ten yeni hizmet! Büyük kolaylık sağlayacak

Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti, e-Devlet'te hayata geçirildi. "Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" e-Devlet kapısında açıldı. Tüm Türkiye'deki, nöbetçi eczaneler görünür olacak. Ayrıca nöbetçi eczanelerin adresinin yanı sıra konum bilgisine de erişilebilecek.

Nöbetçi eczanelerin görebilmesine imkan sağlayan "Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK)-Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" e-Devlet'te açıldı. Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan nöbetçi eczane bilgileri, e-Devlet'teki sayfada yer alacak.

Haberin Devamı

ECZANELERİN KONUMUNA DA YER VERİLECEK

İnternet kullanıcıları, burada nöbetçi eczanelerin adres bilgilerinin yanı sıra konum bilgilerine de erişebilecek. TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti, uygulamada, "Yeni Eklenen Hizmetler" bölümünde yer alıyor.

TÜRKİYE GENELİNDEKİ ECZANELER GÖRÜLECEK

Eczane arayanlar ayrıca e-Devlet uygulamasının arama motorundan "TİTCK Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmeti" sayfasına girerek, Türkiye genelindeki tüm nöbetçi eczaneleri tek bir sayfada görebilecek. Hizmet, bilgisayar dışında, cep telefonlarına ücretsiz indirilebilen e-Devlet uygulamasından da ulaşılabilir olacak.