Ekonomi Fethiye'ye 200 milyon Euro'luk otel yatırımı

Fethiye'ye 200 milyon Euro'luk otel yatırımı

Paylaş
Fethiye'ye 200 milyon Euro'luk otel yatırımı

Turizm, enerji, gayrimenkul ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Melden Group, yeni otel markaları XO Collection’ın Fethiye’de yer alan ilk oteli XO Cape Arnna’yı 200 milyon Euro yatırımla hayata geçirdi.

30 BİN ZİYARETÇİ

Haberin Devamı

Melden Group Yönetim Kurulu Üyesi Metehan Özyer, “Lüks ve sürdürülebilirliği harmanlayan bu özel tesisi, nisan ayında misafirlerimizle buluşturduk. Yıllık 25 ila 30 bin ziyaretçiye, sadece konaklama değil; ruhlarına dokunan, ayrıcalıklı bir deneyim sunmayı hedefliyoruz” dedi.

1200 KİŞİYE İSTİHDAM

Tam kapasiteye ulaştıklarında doğrudan 1200 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyleyen Özyer, “Bu sayı, sadece ekonomik anlamda değil, sosyal katkı açısından da önemli. Projemiz, bulunduğu bölgeye nitelikli iş gücü kazandırırken, yerel ekonomiyi de canlandıracak” dedi. Hem XO Collection hem de Liberty Hotels & Resorts olarak büyümeye hız kesmeden devam edeceklerini ifade eden Özyer, “Farklı segmentlerdeki otellerle doğru lokasyonlarda varlık göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı