Ekonomi Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını ne kadar? 3 Nisan 2022 altın fiyatları anlık...

Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını ne kadar? 3 Nisan 2022 altın fiyatları anlık...

Paylaş
Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını ne kadar? 3 Nisan 2022 altın fiyatları anlık...

Altın fiyatları 3 Nisan 2022 Pazar günü merak ediliyor. 3 Nisan 2022 günü altın fiyatları ve döviz kurundaki hareketler yakından takip ediliyor. Ons altın 2 bin dolar seviyelerinden uzaklaşarak bin 900 dolar seviyelerine geri çekildi. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Cumhuriyet altını ne kadar? İşte altın fiyatları 3 Nisan 2022 Pazar anlık...

3 Nisan 2022 altın fiyatları haftanın son gününde altın piyasasında çeyrek altın ve gram altında son durumu gösterdi. Altın yatırımcısı hem ons altında hem de döviz kurlarında yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?
Altının onsunun 2 bin dolar seviyelerinden uzaklaşarak bin 900 dolar seviyelerine geri çekilmesinin ardından iç piyasada da altın fiyatları önemli bir gerileme kaydetmişti. Peki, ons altında yaşanan düşüş sonrası fiyatlar ne durumda?

Haberin Devamı

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatları:

Haftanın son gününde altının gram fiyatı 908 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 924 dolarda konumlanmış durumda.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları:

Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın ise bin 477 liradan geri alınırken bin 494 liradan da satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını fiyatları: 

Ons altındaki geri çekilme sonrası 6 bin liranın altına gerileyen cumhuriyet altını ise bugün 5 bin 894 liradan geri alınırken 5 bin 953 liradan da satışa sunuluyor.

Altının yeni haftayı hangi seviyeden açacağı ise 4 Nisan 2022 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

Haberin Devamı